Cum alegem produsele?

Cele mai bune mașini de spălat rufe cu uscător | 2019

Dacă spațiul de care dispui nu îți permite o adevărată desfășurare de forțe, mașina de spălat rufe cu uscător este cea mai bună soluție de care poți beneficia. Acest produs 2-in-1 îți permite să speli și să usuci rufele în același loc, fără a mai fi nevoie de zone suplimentare pentru amplasarea mai multor produse electrocasnice. 

Așadar, dacă vrei să îți cumperi o mașină de spălat rufe cu uscator, vei găsi puțin mai jos un TOP 10 cu produse de pe ideall.ro, pe care noi ți le recomandăm cu cea mai mare căldură. Încă cum nu doar prețul sau brandul reprezintă singurele criterii pentru alegerea unui astfel de produs, să începem mai întâi cu 3 dintre cele mai importante criterii de selecție a unei mașini de spălat cu uscător: 

O mașină de spălat rufe cu uscător de dimensiuni foarte mari nu este întotdeuna cea mai bună soluție, pentru că va consuma cantități foarte mari de apă și curent electric. De asemenea, o mașină de spălat rufe uscator prea mică va fi utilizată mult mai des, astfel încât să satisfacă nevoile din locuința respectivă. Este important de reținut faptul că un astfel de produs electrocasnic va avea întotdeauna trecute în specificațiile tehnice un număr de 2 capacități diferite: capacitatea de spălare și capacitatea de uscare

1. Cea mai bună mașină de spălat rufe cu uscător – Capacitatea de spălare 

Această valoare descrie capacitatea maximă de rufe (kg) cu care mașina poate fi umplută la un ciclu de spălare. De obicei, valorile încep de la 5 kg (aproximativ 16 tricouri) și pot ajunge chiar și până la un prag de 12 kg (aproximativ 40 de cămăși bărbătești, introduse în același ciclu de spălare). 

Pentru nevoile unei familii, recomandăm achiziționarea unei mașini de spălat rufe cu uscător ce garantează o capacitate medie de spălare de 7 kg. În cazul în care o familie optează pentru un astfel de produs, mașina de spălat rufe cu uscător poate spăla, în timpul aceluiași ciclu, o încărcătura în care intră: 2 perechi de blugi pentru persoane adulte, trei perechi de blugi pentru copii, fețele de pernă din lenjeria de pat, 3-4 prosoape pentru mâini, 3-5 bluze sau tricouri pentru adulți.*  

*acesta nu este decat un exemplu orientativ de mix de textile, pentru ca cititorii să poată înțelege mai bine însemnătatea acestui criteriu de alegere. 

2. Cea mai bună mașină de spălat rufe cu uscător – Capacitatea de uscare 

Reține că acest criteriu (capacitatea de uscare) va avea întotdeauna valori mai mici decât cele ale criteriului despre care am vorbit puțin mai sus (capacitatea de spălare). De obicei, capacitatea de uscare a unui astfel de produs este cuprinsă între 2.5 și 8 kg. 

Modul corespunzător de uscare hainele este următorul: după finalul ciclului de spălare, trebuie să scoți o parte din rufe din cuva mașinii de spălat, urmând ca restul de textile rămase înăuntru să fie supuse ciclului de uscare. În cazul în care nu respecți acest pas, mașina nu va putea usca textilele așa cum ți-ai dori. 

3. Cea mai bună mașină de spălat rufe cu uscător – Eficiența energetică  

Economiile la apă și detergent trebuie să fie pe lista ta de criterii, atunci când vrei să cumperi o mașină de spălat rufe cu uscător. Află de la noi că o mulțime de modele de ultimă generație sunt dotate cu funcții inteligente, ce facilitează o reglare a consumului de apă și detergent, înainte de fiecare încărcare. 

Alte modele vin cu spații speciale de dozare a cantităților de balsam și detergent, aceste cantități putând fi presetate manual, în funcție de nevoi. În prezent, mașinile de spălat rufe cu uscător sunt mult mai economice față de modelele generațiilor anterioare, având clase de eficiență energetice (apă și curent electric) ce variază între A și C.

Anumite modele de ultimă generație sunt dotate cu uscătoare prevăzute cu senzor, ce permite oprirea automată a sistemului, atunci când textilele din interior s-au uscat complet.  

Cele mai bune mașini de spălat rufe cu uscător | 2019 

  1. Mașina de spălat rufe cu uscator Beko HTV8733XS0 

Sursa foto: AICI

Tip încărcare: Frontală;

Capacitate spălare: 8 kg;

Capacitate uscare: 5 kg;

Clasa energetică: A;

Număr programe: 16;

Nivel zgomot spălare: 57 dB(A);

Nivel zgomot centrifugare: 77 dB(A);

Nivel zgomot uscare: 64 dB(A);

Afișaj: Digital.

Este un model de mașină cu uscător de ultimă generație, ce dispune de o listă întreagă de funcții SMART, orientate către un consum redus de apă, detergent și curent electric. Un singur exemplu, în acest sens, este tehnologia Aquafusion, dezvoltată pentru a reduce cantitatea de detergent irosită la fiecare spălare, fapt ce se traduce prin costuri mai mici, lună de lună. 

Datorită tehnologiei Silent Tech, Beko HTV8733XS0 este o mașină de spălat rufe cu uscator, ce asigură o spălare mult mai silențioasă, comparativ cu alte modele din aceeași gamă. Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave permite condiții optime de spălare și uscare, permițând mișcări fluide ale textilelor, de-a lungul fiecărui ciclu. 

 

2. Mașina de spălat rufe cu uscător Beko HITY854310F

Sursa foto: AICI

Tip încărcare: Frontală;

Capacitate spălare: 8 kg;

Capacitate uscare: 5 kg

Clasa energetică: A;

Număr programe: 16;

Nivel zgomot spălare: 48 dB(A);

Nivel zgomot centrifugare: 74 dB(A);

Nivel zgomot uscare: 59 dB(A);

Afișaj: LED.

Acest model dispune de un sistem inteligent de control al balansului, fapt ce garantează o distribuire uniformă a rufelor în cuva mașinii. Astfel, atât nivelul zgomotului de centrifugare, cât și vibrațiile produse în timpul spălării, sunt mult mai scăzute.  Beko HITY854310F este o mașină de spălat rufe cu uscător ce oferă o grijă sporită pentru țesăturile spălate, indiferent de material. 

De exemplu, funcția “Delicates” usucă foarte bine rufele, chiar și la temperaturi scăzute, într-un timp optim de uscare (10-160 de minute). Programul “Stoarcere și uscare” este încă o funcție importantă a acestui model din gama Beko, asigurând eliminarea completă a apei din mașină. Această funcție este extrem de utilă, atunci cand îți dorești ca rufele pe care le-ai pus la uscat să se usuce rapid. 

 

3. Mașina de spălat rufe cu uscător Whirlpool FWDG96148SBS EU

Sursa foto: AICI

Tip încărcare: Frontală;

Capacitate spălare: 9 kg;

Capacitate uscare: 6 kg; 

Clasa energetica: A;

Nivel zgomot spălare: 65 dB(A); 

Nivel zgomot centrifugare: 82 dB(A); 

Nivel zgomot uscare: 61 dB(A); 

Afișaj: LCD. 

Mașina de spălat rufe cu uscător Whirlpool FWDG96148SBS EU este un model ECO ce oferă funcții SMART pentru gestionarea mult mai eficientă a resurselor. Funcția “Al 6-lea Simț” activează o serie de senzori de monitorizare a rufelor, pe întreaga durată a ciclului de spălare, ajustând în timp real: presiunea apei, consumul de apă și timpul de spălare. 

Cu ajutorul acestei funcții, mașina va continua să spele hainele murdare, până cand rezultatul spălării va fi unul perfect. Tehnologia SoftMode permite o mișcare blândă a tamburului în timpul fiecărui ciclu, pentru o îngrijire foarte bună a țesăturilor delicate. 

 

4. Mașina de spălat rufe cu uscător Electrolux EW7W4684W

Sursa foto: AICI

Tip încărcare: Frontală;

Capacitate spălare: 8 kg;

Capacitate uscare: 4 kg; 

Clasa energetică: A;

Nivel zgomot spălare: 51 dB(A); 

Nivel zgomot centrifugare: 76 dB(A); 

Nivel zgomot uscare: 60 dB(A); 

Sistemul DualCare al mașinii de spălat rufe cu uscător Electrolux EW7W4684W identifică tipul de țesătură și masa încărcăturii, adaptând apoi temperatura și mișcările tamburului, pentru o mai bună îngrijire a textilelor spălate. Acest sistem asigură spălări specifice și uscări optime, în cadrul aceluiași proces. 

Senzorii sistemului SensiCare pot cântări fiecare încărcătură, adaptând apoi ciclul de spălare, astfel încât hainele să fie gata într-un timp cât mai bun. Astfel, se evită o spălare mult prea intensă a țesăturilor din cuva mașinii, menținându-se calitatea materialelor pentru o perioadă mai mare de timp.  

5. Mașina de spălat rufe cu uscător Beko HTV8743XG 

Sursa foto: AICI

Tip încărcare: Frontală;

Capacitate spălare: 8 kg;

Capacitate uscare: 5 kg

Clasa energetică: A;

Număr programe: 16;

Nivel zgomot spălare: 57 dB(A);

Nivel zgomot centrifugare: 77 dB(A);

Nivel zgomot uscare: 64 dB(A);

Afișaj: Digital.

Mașina de spălat rufe cu uscător Beko HTV8743XG dispune de o listă întreagă de funcții inteligente, menite să asigure cicluri de spălare optime, precum și uscări în timp-record. Funcția Xpress Super Short este un exemplu perfect, în acest sens: hainele ușor murdare și nepătate pot fi gata în doar 15 minute. 

Tehnologia Optisense asigură un consum optim de apă și energie electrică, pe baza celor 4 senzori speciali: 3 senzori sunt responsabili pentru protejarea rufelor, în funcție de țesăturile acestora, în timp ce ultimul senzor prelungește durata de viață a acestei mașini de spălat cu uscător. 

 

6. Mașina de spălat rufe cu uscător Electrolux EW7W368SI

Sursa foto: AICI

Tip încărcare: Frontală;

Capacitate spălare: 8 kg;

Capacitate uscare: 4 kg

Clasa energetică: A;

Nivel zgomot spălare: 46 dB(A);

Nivel zgomot centrifugare: 70 dB(A);

Nivel zgomot uscare: 52 dB(A);

Cu ajutorul programului “Non-Stop 60 minute”, acest model spală și usucă încărcături mici, în maxim 1 oră de la începerea ciclului. Astfel, hainele se curăță rapid și sunt gata atunci când ai mai multă nevoie de ele. 

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EW7W368SI mai are încă o funcție ce trebuie menționată: funcția SteamCare. Cu ajutorul fluxului controlat de aburi, cutele sunt îndreptate chiar în cuva mașinii, minimizând nevoia de a le călca ulterior. Mai mult decât atât, sistemul FreshScent combină parfumul cu aerul delicat, pentru a împrospăta țesăturile între spălări. 

 

7. Mașina de spălat rufe cu uscător AEG L8WBC61S

Sursa foto: AICI

Tip încărcare: Frontală;

Capacitate spălare: 10 kg;

Capacitate uscare: 6 kg

Clasa energetică: A;

Nivel zgomot spălare: 71 dB(A);

Nivel zgomot centrifugare: 77 dB(A);

Nivel zgomot uscare: 60 dB(A);

Afișaj: LED.

Tehnologia brevetată ÖKOMix garantează cel mai uniform proces de spălare-uscare, în cadrul aceluiași ciclu. Această tehnologie preamestecă separat detergentul și balsamul de rufe, în cel mai eficient mod, înainte de a intra în tambur. Asta înseamnă că, atunci când ajung la rufe, detergentul și balsamul sunt deja dizolvate, fiind asigurată o distribuire a resurselor mult mai eficientă. 

Tehnologia ProSense adaptează automat programele de spălare și uscare la cantitatea de rufe spălate, asigurand cicluri convenabile (timp, apă, energie electrică), indiferent de dimensiunea încărcăturii. 

 

8. Mașina de spălat rufe cu uscător Electrolux EW7W447W

Sursa foto: AICI

Tip încărcare: Frontală;

Capacitate spălare: 7 kg;

Capacitate uscare: 4 kg

Clasa energetică: A;

Nivel zgomot spălare: 51 dB(A);

Nivel zgomot centrifugare: 76 dB(A);

Nivel zgomot uscare: 60 dB(A);

Programul Wash&Dry asigură o îngrijire superioară a hainelor, prin simpla apăsare a unui buton. Utilizează un singur ciclu de spălare, de la rufe uscate murdare la rufe uscate curate, pentru o curățare a hainelor flexibilă și cu consum redus de resurse. 

Uită de spălarea manuală a țesăturilor din lână, pentru că această mașină de spălat cu uscător permite curățarea optimă a acestui material delicat. Cu ajutorul programului “Lână”, masina de spalat cu uscator Electrolux rezolvă rapid problema țesăturilor delicate. 

 

9. Mașina de spălat rufe cu uscător Candy CSWS 596D/5-S

Sursa foto: AICI

Tip încărcare: Frontală;

Capacitate spălare: 9 kg;

Capacitate uscare: 6 kg

Număr de programe: 15+1;

Clasa energetică: A;

Nivel zgomot spălare: 57 dB(A);

Nivel zgomot centrifugare: 80 dB(A);

Nivel zgomot uscare: 61 dB(A);

Programul Wash and Dry 59’ permite spălarea rapidă și eficientă a unei încărcături de până la 1.5 kg, în mai puțin de 1 oră. Un astfel de ciclu pentru spălarea rufelor îți permite să economisești până la 33% din energie. Acest program este special conceput pentru curatarea tesaturilor delicate, garantand o spălare eficientă și o uscare optimă. 

Programul “Lână și Mătase” susține spălarea fără probleme a acestor țesături delicate, fără a mai fi nevoie spălarea manuală a acestora. Utilizând acest program al mașinii de spălat cu uscător Candy CSWS 596D/5-S, economisești timp și efort, atunci când trebuie să speli haine din lână sau mătase. 

 

10.  Mașina de spălat rufe cu uscător Whirlpool FWDG97168WS EU

Sursa foto: AICI

Tip încărcare: Frontală;

Capacitate spălare: 9 kg;

Capacitate uscare: 7 kg

Clasa energetică: A;

Nivel zgomot spălare: 54 dB(A);

Nivel zgomot centrifugare: 83 dB(A);

Nivel zgomot uscare: 63 dB(A);

Funcția “Colours 15°” îți permite să ai mereu haine curate, dar care își pot păstra strălucirea culorilor pentru mai mult timp. Temperaturi joase de spălare? Această funcție este perfectă pentru nevoile tale! 

Programul Wash&Dry 45’ este special conceput pentru care nu au timp de pierdut, atunci când trebuie să își spele hainele preferate. Textilele sunt spălate și uscate în mai puțin de 1 oră, cu un consum redus de curent electric, datorită clasei A de eficiență energetică în care este inclusă această mașină de spălat rufe cu uscător. 

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre unul dintre produsele de mai sus, cere-ne oricand sfatul la numarul de telefon: 021 205 39 90

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *