Idei de amenajare casă interior - exterior 

Cum organizezi o baie mica

Poate fi complicat sa iti organizezi baia. Trebuie sa iei in considerare spatiul disponibil si igiena, dar si organizarea intr-un mod functional si care sa se potriveasca nevoilor zilnice ale familiei tale. Iar daca baia ta e mica si inghesuita, ai dat peste inca un obstacol. Nu-ti face griji, echipa ideall.ro este aici sa te ajute. Ti-am pregatit un articol in care iti vom oferi cateva sfaturi si sugestii de organizare pentru o baie mica.

Cosulete peste cosulete

Multi vor fi de acord ca simplele cosulete sunt niste instrumente de depozitare excelente. Arata bine, vin in toate dimensiunile posibile si inainte de toate, sunt si foarte solide. Noi iti sugeram sa agati cateva astfel de cosulete pe doua sau trei bare de dus si sa le fixezi in perete. Vei utiliza astfel si spatiul de pe perete.

Foloseste masina de spalat

Daca iti tii masina de spalat in baie, ai alta optiune pentru depozitare. Aranjeaza cateva cutii si cosulete chiar pe aceasta si umple-le cu obiecte de uz zilnic care nu prezinta vreun risc de a se deteriora de la miscarile masinii. Cateva prosoape, halate de baie sau role de hartie igienica vor fi perfecte. In plus, daca ai si un uscator de rufe alaturi, ai mai obtinut inca un spatiu perfect de depozitare.

Foloseste spatiul de sus

De obicei, spatiul de deasupra usii este ignorat. Astfel, o simpla bucata de placaj bine fixata in perete va face minuni. Va fi locul perfect pentru obiectele mari pe care nu le folosesti prea des precum un lighean, baxurile de hartie igienica sau produsele de curatare.

Usa, mai utila decat crezi

Nu poti avea niciodata prea multe bare pentru prosoape. Insa unde le fixezi pe toate? Nimic mai simplu. Poti folosi usa de la baie pe post de suport pentru acestea. Fixeaza trei bare pentru prosoape chiar pe usa si bucura-te de tot spatiul pe care il vei economisi.

Un spatiu sigur pentru electrocasnicele mici

Ca orice femeie, vei vrea sa iti tii produsele de infrumusetare la indemana. Problema e ca nu prea mai e loc in baie. Noi te sfatuim sa improvizezi un mic spatiu de depozitare dintr-un cosulet metalic fixat langa chiuveta. Va fi locul perfect in care iti poti tine uscatorul de par sau ondulatorul.

Din nou usa

Nu, de data asta nu vorbim despre usa de la baie ci despre usile dulapurilor. Instaleaza mici rafturi pe partea interioara a acestora si obtii imediat un spatiu in care iti poti pune la pastrare mici creme, sampoane, produse cosmetice sau medicamente.

Depoziteaza in perete

Acest sfat se va potrivi mai bine celor care vor sa renoveze sau sa construiasca de la zero, insa merita spus. In loc sa umpli peretele cabinei de dus cu rafturi, incearca varianta celor construite direct in perete. Vei economisi spatiu si arata foarte stylish.

Sursa foto: pexels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *