Idei de amenajare casă interior - exterior 

Cum organizezi o bucatarie mica

Bucataria este camera in care probabil iti petreci cea mai mare parte din timp. Fie ca gatesti, iei cina sau doar savurezi o cafea buna de dimineata, cu siguranta cateva dintre momentele frumoase din viata ta au avut loc acolo. Insa cand bucataria este mica si nu ai loc sa te misti, fiecare minut petrecut acolo se va transforma intr-un moment de frustrare. Asa ca noi ne-am gandit sa iti dam cateva sfaturi despre cum sa organizezi o bucatarie mica. Citeste mai departe si lasa-te inspirat!

Renunta la aragaz

Da, suna ca un sfat nebunesc insa in zilele noastre, aragazul tinde sa devina un simplu accesoriu de care nu te mai folosesti atat de mult. Nici nu e de mirare, mai ales ca multe dintre apartamentele de pe piata vin cu bucatarii minuscule, in care nu ai loc nici sa arunci un ac. Noi iti recomandam sa alegi una dintre multele plite incorporabile pe care ti le punem la dispozitie. Sunt usor de curatat, usor de montat si, cel mai important, nu ocupa foarte mult spatiu.

Alege un cuptor incorporabil

Un cuptor incorporabil bun nu numai ca te va ajuta sa economisesti spatiu dar iti va oferi si putin timp in plus sa il petreci cu familia, deoarece se curata usor si se intretine si mai usor. Iar la Ideall gasesti cuptoare incorporabile la cele mai avantajoase preturi. In plus, daca vrei sa primesti setul complet, noi iti mai oferim si pachete pentru bucatarie, ieftine si bune.

Curata si scapa de obiecte inutile

De obicei, acesta este primul pas pe care trebuie sa il faci atunci cand iti organizezi bucataria. Fa o curatenie generala si scapa de toate obiectele si piesele de mobilier pe care le folosesti foarte rar sau deloc. Renunta la multele dulapuri de pe pereti in favoarea rafturilor mici si practice si doneaza electrocasnicele pe care nu le utilizezi. Poate ca nu esti mare fana a smoothie-urilor sau a supelor-crema, asa ca un blender va ocupa mult spatiu inutil.

Tine totul la indemana

Tine obiectele pe care le folosesti cel mai des in zonele din bucatarie in care vor fi folosite. De exemplu, setul de cutite si tocatoare trebuie sa fie mereu aproape de locul in care gatesti. Vei evita astfel dezordinea si lucrurile pierdute si vei economisi timp atunci cand gatesti. Un alt sfat pe care ti-l oferim e sa tii obiectele pe care nu le folosesti prea des pe rafturile de sus si sa dai prioritate celor pe care utilizezi mai des.

Foloseste toate oportunitatile de organizare

Te enervezi des cand trebuie sa cauti un termometru printre furculite si linguri? Ai ingropat toate paharele printre castroane si farfurii? Ei bine, daca vrei sa iti organizezi mai bine bucataria va trebui sa gasesti si cateva moduri creative in care sa aranjezi totul. Fixeaza un mic cosulet de metal pe perete pentru fructe si legume, investeste in organizatoare pentru sertare sau arunca tot ce nu mai folosesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *