Cum alegem produsele?

Gadgeturi auto pe care trebuie sa le ai in urmatorul roadtrip

Roadtrip-urile se numara printre cele mai distractive activitati pe care le poti face impreuna cu familia si prietenii, insa pentru o excursie de succes trebuie sa te asiguri ca ai luat tot ce-ti trebuie. Pe langa un rezervor plin, vei avea nevoie de cateva gadgeturi extrem utile atunci cand pleci la drum. Mai jos gasesti o lista cu gadgeturi auto pe care trebuie sa le ai in urmatoarul roadtrip.

Incarcator auto USB

Daca masina ta nu este prevazuta cu porturi USB, atunci un incarcator auto USB care incape in bricheta auto este solutia perfecta. Poti folosi acest gadget sa-ti incarci telefonul, tableta sau orice alt device in timp ce esti pe drum.

Camera auto

O camera auto este foarte utila in cazul in care esti implicat intr-un accident. Chiar daca asta nu este ceva ce ti-ai dori vreodata sa se intample, trebuie sa fii intotdeauna pregatit pentru situatii neplacute. Camerele auto functioneaza ca o pereche extra de ochi care inregistreaza tot ce se intampla pe sosea. Iar daca treci printr-un accident, imaginile capturate de un astfel de gadget te vor ajuta sa dovedesti circumstantele exacte ale evenimentului neprevazut.

In plus, din ce in ce mai multe persoane folosesc camerele auto pentru a surprinde peisajele frumoase de pe drum. Alege un aparat cu o capacitate de memorie generoasa pentru a putea realiza un videoclip time-lapse al intregului traseu parcurs.

Suport auto pentru smartphone

Un suport auto pentru telefon este ideal pentru a tine device-ul intr-o pozitie ce iti da posibilitatea de a-l folosi cu usurinta si, cel mai important, in siguranta. Astfel, daca ai nevoie sa accesezi diferite aplicatii sau programe, vei putea face acest lucru fara batai de cap.

Sistem de navigatie GPS

 

Cu ajutorul unui sistem de navigatie GPS, vei putea sa gasesti directii de mers in timp real, dispozitivul afisand pozitia ta pe o harta interactiva. Mai mult, poti selecta intre numeroase optiuni de navigatie, precum reducerea consumului de combustibil sau cel mai rapid drum. Pentru ca functioneaza prin satelit, sistemul iti va oferi informatii actualizate din trafic si va afisa cele mai apropiate puncte de interes, cum ar fi benzinarii sau obiective turistice. Acest gadget este extrem de practic si datorita faptului ca este portabil, ceea ce inseamna ca il poti muta dintr-o masina in alta. O alta veste buna este ca poti sa alegi cel mai bun GPS pentru masina ta simplu si rapid, luand in considerare cateva aspecte esentiale: diagonala ecranului, procesorul, memoria RAM, harta, comanda vocala, interfata si Bluetooth-ul.

Player auto

Un player auto este indispensabil in orice roadtrip. Cand esti pe sosea, melodiile preferate iti vor face excursia mai frumoasa, vor asigura un fundal sonor care se va potrivi de minune cu peisajele si iti vor da o stare de buna dispozitie.

Cu ajutorul acestor gadgeturi, excursiile tale vor fi mult mai reusite, din multe puncte de vedere. Distractie placuta!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *