Cum alegem produsele?

Top 5 electrocasnice care sa nu iti lipseasca din bucatarie

Bucataria este locul in care probabil iti petreci cel mai mult timp, dupa dormitor. Acolo gatesti mancaruri delicioase, te relaxezi dimineata cu o cafea sau pur si simplu te bucuri de un moment de liniste alaturi de o carte buna in timp ce savurezi un suc proaspat stors. Insa vine o zi in care vei finevoit sa renovezi bucataria, asa ca echipa Ideall iti sare in ajutor cu cateva sfaturi. In articolul de mai jos, iti vom spune care sunt electrocasnicele esentiale pentru o bucatarie. 

Aragaz

Probabil cel mai important obiect din bucataria ta este aragazul. Iar atunci cand este bine ales, nu numai ca mancarea va iesi mai delicioasa dar iti va usura considerabil si munca. Ideall.ro iti ofera o gama larga de aragazuri, numai bune pentru copt, prajit si fiert. Iar cum cerintele tale sunt din ce in ce mai mari, si ofertele noastre sunt din ce in ce mai bune. Gasesti modele cu plita pe gaz, afisaj electronic si timer sau gratare din fonta, grill electric si geam dublu pentru extra protectie.

Masina de spalat

Daca nu dispui de o baie foarte incapatoare, e o idee buna sa iti tii masina de spalat in bucatarie. Deci da, devine si ea un aspect esential al noii tale bucatarii. In general, noi iti recomandam sa nu o pui langa aragaz si sa iei masuratorile exacte inainte de a o acoperi cu un blat. Iar in locul unei masini de spalat simple, poti alege una care vine si cu functia de uscator.

Frigider

Ne-am gandit de doua ori inainte sa il includem in lista. Toata lumea stie ca frigiderul troneaza peste bucatarie, nu? Ei bine, pentru a salva spatiu, multi aleg sa isi tina frigiderul pe hol sau chiar la subsol. Iar asta iti poate provoca mai multe inconveniente decat daca l-ai tine in bucatarie, mai ales cand ai nevoie de mai multe ingrediente. Ideall iti recomanda o combina frigorifica pentru ca in cazul acestora, congelatorul se afla in partea de jos, pastrand compartimentul principal in partea de sus pentru ca tu sa ajungi mai repede la ceea ce ai nevoie.

Cuptor cu microunde

Stim, mancarea incalzita sau chiar gatita la coptorul cu microunde nu e cea mai sanatoasa alegere insa cu totii am trecut prin momente in care fie ne grabeam sa ajungem undeva, fie nu voiam sa asteptam sa ne fie livrata mancarea. Un cuptor cu microunde este esential pentru astfel de momente: iti salveaza timp si bani, iar tu nu te vei stresa de fiecare data cand ai chef de o cina rapida.

Blender

Ce poate fi mai revigorant dimineata sau dupa o zi stresanta de munca decat un shake natural de fructe facut chiar la tine in casa? De asta ai nevoie de un blender bun, care sa reziste la orice provocare culinara. Iar pe langa shake-uri sanatoase si delicioase, mai poti pregati si supe creme sau chiar mancarea bebelusului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *