Idei de amenajare casă interior - exterior 

6 electrocasnice mici care nu trebuie sa iti lipseasca din bucatarie

Bucatariile vin intr-o multime de forme si dimensiuni. Poate ai norocul sa te bucuri de un spatiu imens care iti permite sa gatesti si te desfasori asa cum vrei. Sau, din contra, poate ca bucataria ta e atat de mica, incat nu ai loc nici macar sa te invarti. In orice caz, in orice bucatarie au loc cateva electrocasnice mici, iar daca ai destul spatiu pentru ele, alege-le pe cele din articol.

Blender

Blenderele si mixerele sunt niste unelte incredibil de utile in bucatarie. In functie de spatiul disponibil, poti alege dintre un blender clasic sau unul de mana, micut si compact. Daca alegi versiunea clasica, noi iti recomandam sa investesti intr-unul mai scump si cu mai multe functii datorita puterii si versatilitatii cu care vine. Daca in schimb ai nevoie doar de unul cu care sa iti prepari repede un shake sau o supa-crema, blenderul de mana va fi alegerea potrivita.

Robot de bucatarie

Robotii de bucatarie nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa. De ce? Pentru ca au atatea functii incat iti vor deveni cel mai de incredere ajutor din casa. Te vor ajuta sa maruntesti si sa toci, ii poti folosi la framantarea aluatului, sa toci carnea, sa faci frisca sau sa obtii cel mai fin blat din biscuiti pentru cheesecake. Iar daca nu ai destul spatiu la dispozitie, un mini-robot de bucatarie va face treaba la fel de buna.

Espressor

Uita de cafeaua la ibric si investeste intr-unul din espressoarele pe care ti le punem la dispozitie. Te va ajuta sa economisesti timp pentru ca nu trebuie sa il supraveghezi cand isi face treaba. In plus, nu trebuie sa fii vreun geniu culinar ca sa iti dai seama ca o cafea facuta la espressor e de mii de ori mai gustoasa decat una la ibric.

Sandwich-maker

Ce poate fi mai delicios dimineata decat un sandvis cald alaturi de cafea? Un sandwich-maker e mic si compact si se va potrivi perfect alaturi de celelalte electrocasnice mici din bucataria ta. Te va ajuta sa iti prepari un mic dejun delicios fara prea mult efort si timp consumat.

Cuptor cu microunde

Un cuptor cu microunde este indispensabil pentru persoanele care sunt constant pe fuga. E perfect pentru momentele in care nu ai timp sa gatesti, dar vrei sa te bucuri de o masa calda si mai nou, te poate ajuta chiar sa iti prepari mici gustari in cel mai scurt timp.

Aparat de gatit cu aburi

Un mic aparat de gatit cu aburi te va ajuta sa mananci mai sanatos si mai gustos. In locul tigaii, foloseste acest aparat pentru a-ti prepara mesele. Nu trebuie decat sa adaugi condimentele, carnea sau legumele si sa il lasi sa isi faca treaba in timp ce tu te ocupi de lucruri mai importante.

Sursa foto: unsplash.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *