CATEGORII Categorii de produse

Roboti de bucatarie

Roboti de bucatarie - 43 produse de la 206 lei

Stoc furnizor
  PRP: 439 lei
37900 lei
 
1 - 30 din 43

Robotul de bucătărie, un ajutor de nădejde în orice casă

Un robot de bucătărie multifuncțional taie, feliază, toacă, frământă aluat, râșnește semințe și stoarce fructe sau legume. Așadar, este un produs care nu ar trebui să lipsească din nicio casă în care se gătește. Magazinul ideall.ro comercializează o gamă largă de astfel de aparate, la prețuri diferite, ce variază în funcție de dotările și performanța fiecărui model în parte.

Un robot de bucătărie Bosch sau Philips reprezintă o alegere inspirată, datorită multiplelor funcții pe care acești producători le oferă. Printre acestea se pot enumera:

  • motor puternic pentru o procesare ușoară și rapidă;
  • accesorii din oțel inoxidabil care se curăță ușor;
  • posibilitate de fixare a telurilor;
  • mai multe trepte de putere;
  • discuri de feliere, radere și granulare.

Produsele de la Tefal sunt, de asemenea, recunoscute pentru calitatea lor. Anumite modele au incluse accesorii de patiserie și sunt concepute pentru a fi extrem de ușor de folosit și depozitat.

Un robot de bucătărie profesional de la Heinner reprezintă cea mai bună opțiune dacă îți dorești un produs ieftin, dar de foarte bună calitate. Alege din magazinul nostru aparatul potrivit nevoilor tale și bucură-te zilnic de creme, prăjituri și sucuri ca la restaurant.

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL