Categorii de produse

Termosuri și recipiente pentru apă – hidratare mereu la îndemână!

Prevăzute cu capac care se blochează pentru a nu permite scurgerea lichidului, mâner de transport sau cu perete dublu vidat care menține băutura caldă sau rece, termosurile și recipientele de apă din gama Ideall sunt potrivite pentru toți cei care își doresc să se bucure de o cafea sau un ceai fierbinte în orice moment al zilei.

Termosurile și sticlele de apă de la Aladdin sunt confecționate din inox, cunoscut pentru proprietățile antibacteriene, iar capacul este fabricat din plastic special, care nu conține BPA, contribuind, astfel, la sănătatea ta, dar și la protejarea mediului. Poți alege un model mic, cu o capacitate de 250 ml sau 350 ml sau unul cu o capacitate de 470 ml ori altele. De asemenea, poți alege și o sticlă de apă, pe care să o porți mereu cu tine.

Pe site găsești și căni sau termosuri ieftine pentru copii și bebeluși prevăzute cu biberon și cu diverse modele colorate. Așadar, alege un model universal pentru tine sau unul pentru bebe și bucurați-vă de băuturile preferate!

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate