CATEGORII Categorii de produse

Cantare de bucatarie

Cantare de bucatarie - 11 produse

Stoc furnizor
  PRP: 100 lei
2700 lei
Stoc furnizor
  PRP: 100 lei
4000 lei
1 - 11 din 11

Cântarele de bucătărie - Măsurarea ingredientelor pentru obținerea unor preparate delicioase

Gospodinele, brutarii, cofetarii, bucătarii profesioniști știu cât de importantă este folosirea unui cântar de bucătărie, un produs care îi împiedică să greșească atunci când pregătesc deliciile culinare. În plus, aparatul devine un ajutor perfect atunci când se ține o dietă alimentară sau un regim prescris de medic. Pe Ideall.ro descoperi o ofertă bogată de produse digitale electronice, precise, eficiente și rezistente.

Cântarele de bucătărie aparțin unor branduri de renume, precum Heinner sau Tefal, și sunt dotate cu numeroase funcții (cântăritul lichidelor, gradare precisă de 1g, display LCD, indicator baterie descărcată, depășirea greutății, touch control) sau chiar variante cu bol inclus. Produsele au design clasic sau modern, forme atractive, culori neutre sau vii și sunt confecționate din materiale de calitate superioară (inox, sticlă, bambus, plastic etc.). Dispozitivele au mărimi mari sau mici, pentru a se potrivi cu locul în care vor fi așezate și cu cantitatea de alimente ce va fi cântărită.

Dacă vrei să optezi pentru un model mecanic, atunci trebuie să știi că este mai puțin precis, chiar dacă prețul cucerește pe oricine. Cea mai bună alegere rămâne cântarul de bucătărie electronic, precizia fiind excelentă, începând de la variante ieftine și până la cele cu un cost puțin mai ridicat, dar cu funcții complexe.

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL