Categorii de produse
PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Cantare de bucatarie

Cantare de bucatarie - 11 produse

În stoc
 
6700 lei
Furnizor
  PRP: 100 lei
4300 lei
Furnizor
  PRP: 100 lei
4300 lei
1 - 11 din 11

Cântarele de bucătărie - Măsurarea ingredientelor pentru obținerea unor preparate delicioase

Gospodinele, brutarii, cofetarii, bucătarii profesioniști știu cât de importantă este folosirea unui cântar de bucătărie, un produs care îi împiedică să greșească atunci când pregătesc deliciile culinare. În plus, aparatul devine un ajutor perfect atunci când se ține o dietă alimentară sau un regim prescris de medic. Pe Ideall.ro descoperi o ofertă bogată de produse digitale electronice, precise, eficiente și rezistente.

Cântarele de bucătărie aparțin unor branduri de renume, precum Heinner sau Tefal, și sunt dotate cu numeroase funcții (cântăritul lichidelor, gradare precisă de 1g, display LCD, indicator baterie descărcată, depășirea greutății, touch control) sau chiar variante cu bol inclus. Produsele au design clasic sau modern, forme atractive, culori neutre sau vii și sunt confecționate din materiale de calitate superioară (inox, sticlă, bambus, plastic etc.). Dispozitivele au mărimi mari sau mici, pentru a se potrivi cu locul în care vor fi așezate și cu cantitatea de alimente ce va fi cântărită.

Dacă vrei să optezi pentru un model mecanic, atunci trebuie să știi că este mai puțin precis, chiar dacă prețul cucerește pe oricine. Cea mai bună alegere rămâne cântarul de bucătărie electronic, precizia fiind excelentă, începând de la variante ieftine și până la cele cu un cost puțin mai ridicat, dar cu funcții complexe.

Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter