Categorii de produse

Memorii USB

Memorii USB - 54 produse

 
1 - 30 din 54

Stick-ul de memorie: dispozitiv ideal pentru stocarea datelor importante

Memoriile USB au devenit esențiale pentru salvarea, copierea și partajarea fișierelor, astfel că ai la dispoziţie modele de la diferite mărci, precum Kingston, Adata sau Philips, cu capacități diferite disponibile: de la 8, 16, 32 GB, până la stick-uri de 64 sau 128 GB. Dacă doreşti să transferi fișiere mari, alege cel puțin o memorie USB 3.0.

Un stick USB constă dintr-o carcasă cu o unitate flash integrată și un port USB. Este un hard disk extern într-un format compact și la îndemână oricui. Poți salva muzică și filme sau poţi conecta acest stick de memorie la radioul auto sau la televizorul cu o interfață USB. Cu suportul de date mobil poți copia rapid date de pe un dispozitiv pe altul.

La Ideall vei găsi o gamă largă de opțiuni când vine vorba de memorii USB ieftine, în funcție de nevoile tale de stocare, multe modele incluzând protecție la scriere, precum cele de la SanDisk, ce oferă securitate suplimentară și rezistenţă la șocuri. De asemenea, poţi utiliza memorii stick pentru a extinde capacitatea de stocare a computerului ori a laptopului.

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate