CATEGORII Categorii de produse

Computere

Computere - 119 produse de la 830 lei

Stoc furnizor
 
12,18400 lei
Stoc furnizor
 
9,54100 lei
 
Stoc furnizor
 
7,30200 lei
1 - 30 din 119

Unități PC pentru desfășurarea fără probleme a oricărui tip de activitate

Unitatea pentru calculator este importantă pentru a putea să faci ceea ce îți propui pe un computer. Aceasta poate fi folosită pentru a munci eficient, dar și pentru a te relaxa. La Ideall, ai la dispoziție o varietate de astfel de dispozitive, astfel încât să găsești cu ușurință varianta potrivită pentru ceea ce ai de făcut. Poți alege între sistemele desktop și cele all-in-one (AIO), în funcție de preferințe și necesități.

Dacă ai nevoie de o unitate centrală adecvată activităților de birou, poți găsi multe variante de PC, începând de la cele ieftine și până la modelele eficiente de la Dell sau HP, de exemplu. De asemenea, ai la dispoziție și sisteme pentru gaming cu componente de ultimă generație, cum ar fi cele de la Asus, astfel încât să ai parte de o experiență cât mai mulțumitoare.

În afara variantelor clasice de sisteme PC, poți găsi și o varietate de opțiuni all-in-one (AIO) de la Lenovo sau Acer, dar nu numai, care au caracteristici de înaltă calitate și un design plăcut, avantajos, mai ales atunci când dorești o unitate pentru computer care nu ocupă mult spațiu și poate fi mutată mai ușor.

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL
Viziteaza site-ul Ideall.ro pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert