CATEGORII Categorii de produse

Dezumidificatoarele, unidificatoare și purificatoare - aparatele de tratare a aerului ce oferă sănătate și confort

Purificarea aerului din locuințe reprezintă o necesitate de care puțină lume este conștientă cu adevărat până când nu se confruntă cu probleme diverse de sănătate.

Dezumidificatoarele electrice profesionale, cum sunt cele de la Electrolux si Gorenje, ce au prețuri variate, reușesc să mențină nivelul de umiditate la valori optime, reglând cantitatea de vapori de apă din aer dintr-o cameră prin captarea vaporilor de lichid. Se folosesc în încăperile unde umiditatea este crescută.

Umidificatoarele ajută la îmbunătățirea umidității din cameră prin eliminarea vaporilor de apă în aer, fiind folosite în încăperile în care aerul se simte greu de respirat. Se recomandă folosirea unui aparat de la un brand de renume, cum ar fi Philips.

Purificatoarele de aer profesionale, cum sunt cele marca Philips, Xiaomi sau Panasonic, au tehnologii avansate de filtrare cu ajutorul unor senzori inteligenți, împiedicând cu 99% răspândirea bacteriilor, folosind filtre combinate cu HEPA și carbon activ. Astfel, aerul din locuință va fi mai curat și sănătos.

Alege de la Ideall.ro un aparat de tratare a aerului în concordanță cu necesitățile tale, dar ține cont de design, culoare, funcții principale, caracteristici tehnice, performanță și preț!

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL
Viziteaza site-ul Ideall.ro pe ShopMania