PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Aparate de tratare aer

Aparate de tratare aer - 78 produse de la 59 lei

1 - 30 din 78

Dezumidificatoarele, unidificatoare și purificatoare - aparatele de tratare a aerului ce oferă sănătate și confort

Purificarea aerului din locuin╚Ťe reprezint─â o necesitate de care pu╚Ťin─â lume este con╚Ötient─â cu adev─ârat p├ón─â c├ónd nu se confrunt─â cu probleme diverse de s─ân─âtate.

Dezumidificatoarele electrice profesionale, cum sunt cele de la Electrolux si Gorenje, ce au pre╚Ťuri variate, reu╚Öesc s─â men╚Ťin─â nivelul de umiditate la valori optime, regl├ónd cantitatea de vapori de ap─â din aer dintr-o camer─â prin captarea vaporilor de lichid. Se folosesc ├«n ├«nc─âperile unde umiditatea este crescut─â.

Umidificatoarele ajut─â la ├«mbun─ât─â╚Ťirea umidit─â╚Ťii din camer─â prin eliminarea vaporilor de ap─â ├«n aer, fiind folosite ├«n ├«nc─âperile ├«n care aerul se simte greu de respirat. Se recomand─â folosirea unui aparat de la un brand de renume, cum ar fi Philips.

Purificatoarele de aer profesionale, cum sunt cele marca Philips, Xiaomi sau Panasonic, au tehnologii avansate de filtrare cu ajutorul unor senzori inteligen╚Ťi, ├«mpiedic├ónd cu 99% r─âsp├óndirea bacteriilor, folosind filtre combinate cu HEPA ╚Öi carbon activ. Astfel, aerul din locuin╚Ť─â va fi mai curat ╚Öi s─ân─âtos.

Alege de la Ideall.ro un aparat de tratare a aerului ├«n concordan╚Ť─â cu necesit─â╚Ťile tale, dar ╚Ťine cont de design, culoare, func╚Ťii principale, caracteristici tehnice, performan╚Ť─â ╚Öi pre╚Ť!

Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter M─âr─âcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCURE┼×TI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Aboneaz─â-te la Newsletter