Categorii de produse
PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Imprimante

Imprimante - 18 produse

Intreaba stoc
 
6,77900 lei
Intreaba stoc
 
61800 lei
Intreaba stoc
 
1,09800 lei
1 - 18 din 18

Imprimante color sau alb-negru de la branduri de top pentru biroul tău!

Performanțele angajaților sau a muncii personale depind și de dispozitivele cu care lucrează, iar imprimantele laser de la HP asigură un flux rapid al lucrărilor, la o calitate superioară, punând accentul pe eficiență și rapiditate. Imprimarea paginilor durează numai câteva secunde, iar comanda o poți da simplu și intuitiv, fie de pe laptop, fie cu un click pe telefonul mobil, datorită conexiunii wireless, concepută pentru mai multă libertate de mișcare. De asemenea, îți poți simplifica și mai mult sarcinile, folosind un stick de memorie, pe care îți poți scana imediat lucrările.

Pentru a printa multe documente alb-negru, un copiator Xerox monocrom este ideal pentru tine. În schimb, dacă ai nevoie de o imprimantă color, cele de la Canon sau Epson dispun de caracteristici care îți asigură productivitatea, iar cartușele sunt reîncărcabile și ieftine. În plus, datorită tăvilor multifuncționale în care încape un număr mare de coli, te vei bucura de o capacitate sporită de imprimare.

La Ideall.ro vei găsi modele variate de imprimante cu sau fără scanner, în funcție de necesitățile tale, iar raportul calitate-preț este unul bun, tocmai pentru a-ți oferi dispozitive pe care te poți baza oricând.

Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter