Categorii de produse

Cutii pentru depozitarea mâncării și soluții pentru organizarea bucătăriei - păstrează-ți gustările proaspete!

Cutiile sau caserolele pentru depozitarea mâncării sunt folosite din ce în ce mai des, în special de persoanele care își doresc un stil de viață sustenabil. Poți depozita felurile de mâncare preferate sau gustările într-o astfel de caserolă și te vei bucura de ele în orice moment al zilei. Fie că e vorba despre prăjituri, fie diverse legume, fructe de pădure ca zmeura, alte fructe sau chiar oua, ele vor rămâne proaspete mult timp.

În oferta de pe site vei descoperi, de la brandul Aladdin, modele de plastic (fără BPA) sau inox, cu capac, care vor putea fi folosite o perioadă îndelungată. Sunt cea mai bună alternativă a caserolelor de unică folosință din carton sau aluminiu. Le poți pune cu încredere în geantă sau în mașină, întrucât se închid etanș și blochează orice posibilă scurgere. În plus, unele modele fiind transparente, poți vedea mereu starea în care se află produsele depozitate. Au o capacitate între 400 ml și 1200 ml. Sunt termice (termoizolante), menținând temperatura alimentelor până la cinci ore.

În ceea ce privește organizarea bucătăriei, alege un set pentru depozitarea condimentelor, precum cel oferit de marca Zokura, cu suport metalic (inox) și recipiente din sticlă. Acesta va păstra, de asemenea, intensitatea aromelor preferate.

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate