CATEGORII Categorii de produse

Depozitare și organizare

Depozitare și organizare - 51 produse de la 6 lei

 
1 - 30 din 51

Cutii pentru depozitarea mâncării și soluții pentru organizarea bucătăriei - păstrează-ți gustările proaspete!

Cutiile sau caserolele pentru depozitarea mâncării sunt folosite din ce în ce mai des, în special de persoanele care își doresc un stil de viață sustenabil. Poți depozita felurile de mâncare preferate sau gustările într-o astfel de caserolă și te vei bucura de ele în orice moment al zilei. Fie că e vorba despre prăjituri, fie diverse legume, fructe de pădure ca zmeura, alte fructe sau chiar oua, ele vor rămâne proaspete mult timp.

În oferta de pe site vei descoperi, de la brandul Aladdin, modele de plastic (fără BPA) sau inox, cu capac, care vor putea fi folosite o perioadă îndelungată. Sunt cea mai bună alternativă a caserolelor de unică folosință din carton sau aluminiu. Le poți pune cu încredere în geantă sau în mașină, întrucât se închid etanș și blochează orice posibilă scurgere. În plus, unele modele fiind transparente, poți vedea mereu starea în care se află produsele depozitate. Au o capacitate între 400 ml și 1200 ml. Sunt termice (termoizolante), menținând temperatura alimentelor până la cinci ore.

În ceea ce privește organizarea bucătăriei, alege un set pentru depozitarea condimentelor, precum cel oferit de marca Zokura, cu suport metalic (inox) și recipiente din sticlă. Acesta va păstra, de asemenea, intensitatea aromelor preferate.

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL