CATEGORII Categorii de produse

Cuptoarele de pâine - prospețimea și calitatea pâinii pregătite în propria bucătărie

Foarte multă lume sătulă de aditivii alimentari adăugați în pâinea din comerț și-a dat seama că singura soluție pentru a avea un regim sănătos este să o pregătească acasă, în propriile cuptoare. Pe Ideall.ro găsești o gamă bogată de produse de calitate, moderne, la prețuri accesibile și poți opta pentru eeea ce ai nevoie.

Dacă îți dorești un cuptor de făcut pâine electric, atunci descoperă aparatele fabricate de Heinner, Tefal, Panasonic și altele, renumite pentru calitatea materialelor, pentru durabilitatea și rezistența lor în timp, dar și pentru prețurile accesibile. De asemenea, designul modern, culorile ușor de combinat cu cele ale pieselor de mobilier sau ale altor electrocasnice din bucătărie devin garanția că vei face alegerea potrivită. Modelele de cuptoare sunt dotate cu diferite programe automate pentru prepararea pâinii, dar și a altor bunătăți: chifle, ciabatta, grisine, baghete etc.

Printre funcțiile cu care sunt dotate, se numără și startul programabil fără alarmă, menținerea la cald timp de o oră, diferite grade de rumenire, cronometrul, afișajul digital. Alege cuptorul de pâine de care ai nevoie, adaugă ingredientele, iar el se va ocupa singur de prepararea deliciilor culinare!

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL