CATEGORII Categorii de produse

Cantare corporale

Cantare corporale - 8 produse

1 - 8 din 8

Cântarul corporal, indispensabil persoanelor care își doresc un stil de viață sănătos

Cântarele electronice corporale pe care le găsești în oferta Ideall.ro oferă rezultate precise, cu ajutorul gradației la 100g sau chiar 50g și, în funcție de model, au nenumărate alte caracteristici. Alege din oferta unor branduri renumite, precum Tefal sau Heinner, care au dovedit de-a lungul timpului că sunt de încredere.

Poți descoperi printre modele de pe site-ul nostru și un cântar corporal de diagnostic. Acesta te va informa dacă greutatea ta este normală. Diagnoza corporală este importantă pentru a te asigura că organismul tău este sănătos, dar și pentru a-ți monitoriza progresul, în cazul în care faci sport sau urmezi un program de antrenament. Cântarele corporale disponibile pe site au o varietate de culori și sunt obținute din materiale rezistente (precum sticla securizată), sunt dotate cu display LCD și au o capacitate maximă cuprinsă între 150kg și 180kg.

Dacă îți dorești să afli, pe lângă greutate, și alte informații, precum rata metabolică bazală, procentul de grăsime corporală și cel al masei musculare, ai nevoie de un model mai performant, precum cele de la Xiaomi.

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL