Categorii de produse
PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Accesorii telefoane mobile

Accesorii telefoane mobile - 1 produse

Furnizor
 
12100 lei
1 - 1 din 1

Carduri de memorie de diferite mărimi, cu capacități de stocare potrivite pentru cerințele tale

Cardurile de memorie pentru telefon și laptop sunt importante pentru diferite domenii de activitate. Acestea îți permit sa ai flexibilitate în stocarea fișierelor, astfel încât să nu stai cu grija memoriei insuficiente de pe dispozitivul tău. La Ideall, găsești o selecție variată de astfel de dispozitive, pentru a putea păstra ușor toate fișierele importante.

Găsești o varietate de carduri de memorie la preț accesibil de la Kingston, cu o capacitate de stocare de până la 128GB și cu o tehnologie avansată, care permite transferarea documentelor într-un timp scurt. Acestea sunt ideale dacă dorești să îți păstrezi la loc sigur fișierele sau dacă domeniul în care lucrezi îți cere să ai la îndemână tot timpul metode de stocare pentru fotografii și videoclipuri.

Dacă dorești o extensie a memoriei telefonului, ai la dispoziție carduri microSDHC cu adaptor de la Serioux și Team Group, cu o capacitate cuprinsa intre 8GB si 32GB. În caz că ai nevoie de foarte mult spațiu suplimentar, găsești și carduri de memorie ieftine microSDXC de la ADATA sau SanDisk, cu o capacitate de 64GB și viteză de transfer mărită.

Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter