Categorii de produse

Peria rotativă - instrumentul profesional pentru un păr frumos aranjat

Îngrijirea și aranjarea părului a devenit mai ușoară și mai rapidă odată cu apariția periilor rotative. Indiferent de lungimea lui sau de textură, un astfel de instrument te ajută să îi oferi aspectul pe care îl dorești.

Prin uscarea și stilizarea părului cu o perie rotativă electrică ionică, acesta va căpăta strălucirea dorită, iar efectul de electrizare va fi îndepărtat. Pe ideall.ro vei găsi astfel de produse de la branduri cunoscute, precum Philips sau Rowenta, care a lansat pe piață unul dintre cele mai apreciate modele - Brush Activ. De asemenea, poți alege și perii încălzite pentru îndreptarea părului, care aranjează firele rapid și usor.

În oferta disponibilă pe site, vei găsi modele cu mai multe trepte de temperatură și viteze variate. Cele cu înveliș ceramic te vor ajuta să previi deteriorarea podoabei capilare. Pachetele conțin mai multe capete de perie, cu diametre diferite, ce pot fi folosite în funcție de lungimea și grosimea firului de păr. Anumite produse sunt dotate cu funcție de rotire bidirecțională și cu butoane intuitive, ușor de utilizat în timpul uscării. Mânerele ergonomice te sprijină în realizarea acelor mișcări prin care oferi volum și strălucire. De asemenea, poți folosi un astfel de instrument pentru întinderea părului, îndepărtând, astfel, riscul arderii lui semnificative.

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate