Categorii de produse
PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Perii rotative si ionice

Perii rotative si ionice - 9 produse

1 - 9 din 9

Peria rotativ─â - instrumentul profesional pentru un p─âr frumos aranjat

├Ängrijirea ╚Öi aranjarea p─ârului a devenit mai u╚Öoar─â ╚Öi mai rapid─â odat─â cu apari╚Ťia periilor rotative. Indiferent de lungimea lui sau de textur─â, un astfel de instrument te ajut─â s─â ├«i oferi aspectul pe care ├«l dore╚Öti.

Prin uscarea ╚Öi stilizarea p─ârului cu o perie rotativ─â electric─â ionic─â, acesta va c─âp─âta str─âlucirea dorit─â, iar efectul de electrizare va fi ├«ndep─ârtat. Pe ideall.ro vei g─âsi astfel de produse de la branduri cunoscute, precum Philips sau Rowenta, care a lansat pe pia╚Ť─â unul dintre cele mai apreciate modele - Brush Activ. De asemenea, po╚Ťi alege ╚Öi perii ├«nc─âlzite pentru ├«ndreptarea p─ârului, care aranjeaz─â firele rapid ╚Öi usor.

├Än oferta disponibil─â pe site, vei g─âsi modele cu mai multe trepte de temperatur─â ╚Öi viteze variate. Cele cu ├«nveli╚Ö ceramic te vor ajuta s─â previi deteriorarea podoabei capilare. Pachetele con╚Ťin mai multe capete de perie, cu diametre diferite, ce pot fi folosite ├«n func╚Ťie de lungimea ╚Öi grosimea firului de p─âr. Anumite produse sunt dotate cu func╚Ťie de rotire bidirec╚Ťional─â ╚Öi cu butoane intuitive, u╚Öor de utilizat ├«n timpul usc─ârii. M├ónerele ergonomice te sprijin─â ├«n realizarea acelor mi╚Öc─âri prin care oferi volum ╚Öi str─âlucire. De asemenea, po╚Ťi folosi un astfel de instrument pentru ├«ntinderea p─ârului, ├«ndep─ârt├ónd, astfel, riscul arderii lui semnificative.

Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter M─âr─âcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCURE┼×TI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Aboneaz─â-te la Newsletter