CATEGORII Categorii de produse

Grătarul electric - ideal pentru prepararea hranei sănătoase

O viață sănătoasă înseamnă o dietă atent concepută, care nu poate exista fără prepararea unor rețete la un grătar electric performant. De aceea, grill-ul a reușit să schimbe percepția gospodinelor despre pregătirea hranei zilnice.

Ideall îți pune la dispoziție produse profesionale, cu forme și culori diferite, fabricate de producători de renume în domeniu, precum Tefal sau Heinner, la prețuri accesibile și de o calitate superioară garantată. Mâncarea gătită la grill-ul electric încântă prin savoare datorită tehnologiei inteligente OptiGrill, care măsoară grosimea alimentelor și cantitatea lor, ajustând automat timpul optim de preparare.

Designul elegant și culorile moderne fac grătarele electrice ușor de armonizat cu restul pieselor din bucătărie sau de pe terasa, iar funcțiile și accesoriile pe care le pun la dispoziție sunt extrem de atractive pentru un bucătar priceput: indicator pentru nivelul de gătit, senzor automat, compatibilitate pentru mașina de spălat vase, tava pentru colectarea sucurilor, înveliș antiderapant, ușor de curățat, termostat reglabil, cronometru digital, funcție tip cuptor etc.

Descoperă grill-urile electrice din gama oferită de Ideall și alege ce este mai bun pentru tine!

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL
Viziteaza site-ul Ideall.ro pe ShopMania