CATEGORII Categorii de produse

Consumabile si accesorii print

Consumabile si accesorii print - 387 produse de la 30 lei

 
Stoc furnizor
 
2,33600 lei
1 - 30 din 387

Cartuș pentru imprimantă – Alege calitatea produselor originale!

Performanțele unei imprimante laser sau inkjet depind foarte mult de calitatea consumabilelor. Pentru ca dispozitivul să dea un randament maxim, alege de fiecare dată cartușele originale și compatibile, cum sunt cele de la HP, pentru a beneficia de o perioadă de garanție în care ai siguranța că nu te vei confrunta cu defecte de material și de execuție. Uită de grija înlocuirii dese a tonerelor, deoarece la Ideall.ro găsești modele la prețuri convenabile, cu volum mare, care îți permit un număr ridicat de tipăriri.

Imprimă documente care conțin text alb-negru sau imortalizează amintirile prin fotografii de calitate superioară, în culori vii, cu aspect real. Toate acestea le poți face dacă alegi un tuș cu cerneală de calitate, conceput să se potrivească perfect cu dispozitivele de la Lexmark, Samsung sau alte branduri de top, asigurând, în acest fel, funcționarea exemplară a acesteia pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, tonerele de la Canon îți oferă materiale imprimate de o calitate superioară, cu nuanțe intense și texte bine conturate.

Pe site-ul nostru este simplu să alegi consumabilele pentru imprimanta cu care lucrezi, indiferent dacă ai nevoie de acestea la birou sau acasă.

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL