PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Consumabile si accesorii print

Consumabile si accesorii print - 534 produse de la 37 lei

1 - 30 din 534

Cartu╚Ö pentru imprimant─â ÔÇô Alege calitatea produselor originale!

Performan╚Ťele unei imprimante laser sau inkjet depind foarte mult de calitatea consumabilelor. Pentru ca dispozitivul s─â dea un randament maxim, alege de fiecare dat─â cartu╚Öele originale ╚Öi compatibile, cum sunt cele de la HP, pentru a beneficia de o perioad─â de garan╚Ťie ├«n care ai siguran╚Ťa c─â nu te vei confrunta cu defecte de material ╚Öi de execu╚Ťie. Uit─â de grija ├«nlocuirii dese a tonerelor, deoarece la Ideall.ro g─âse╚Öti modele la pre╚Ťuri convenabile, cu volum mare, care ├«╚Ťi permit un num─âr ridicat de tip─âriri.

Imprim─â documente care con╚Ťin text alb-negru sau imortalizeaz─â amintirile prin fotografii de calitate superioar─â, ├«n culori vii, cu aspect real. Toate acestea le po╚Ťi face dac─â alegi un tu╚Ö cu cerneal─â de calitate, conceput s─â se potriveasc─â perfect cu dispozitivele de la Lexmark, Samsung sau alte branduri de top, asigur├ónd, ├«n acest fel, func╚Ťionarea exemplar─â a acesteia pentru o perioad─â lung─â de timp. De asemenea, tonerele de la Canon ├«╚Ťi ofer─â materiale imprimate de o calitate superioar─â, cu nuan╚Ťe intense ╚Öi texte bine conturate.

Pe site-ul nostru este simplu s─â alegi consumabilele pentru imprimanta cu care lucrezi, indiferent dac─â ai nevoie de acestea la birou sau acas─â.

Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter M─âr─âcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCURE┼×TI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Aboneaz─â-te la Newsletter