CATEGORII Categorii de produse

Aparate de curatat cu abur

Aparate de curatat cu abur - 1 produse

1 - 1 din 1

Aparat de curățat cu aburi - metoda cea mai sănătoasă și mai eficientă de igienizare a casei

Aparatele de curățat cu aburi reprezintă un ajutor de nădejde, pentru o igienizare profesională a întregii case. Acestea îți vor oferi ocazia să economisești nu numai timp, ci și o cantitate însemnată de apă, care s-ar consuma în mod normal prin metodele tradiționale de spălare și îndepărtare a murdăriei. Nu în ultimul rând, evitarea detergenților și a altor substanțe chimice care pot fi nocive va garanta un mediu mai sănătos întregii familii.

Magazinul ideall.ro îți pune la dispoziție aparate de curățat și aspiratoare verticale cu abur care pot fi întrebuințate pe numeroase suprafețe, cum ar fi podelele laminate sau parchetul, băile, plitele, saltelele, covoarele, gresia și multe altele. Poți alege modele de la Karcher și nu numai, toți producătorii oferind calitate și o igienizare cât mai eficientă a locuinței.

În funcție de propriile necesități, poți să optezi pentru un mop electric ori pentru un aparat care aspiră și spală în același timp, cu flux de abur reglabil, sistem de blocare pentru copii sau perii rotative destinate curățării diferitelor suprafețe. Indiferent de care ar fi preferințele tale, vei avea rezultate perfecte și de lungă durată!

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL