Categorii de produse

Polizoare

Polizoare - 108 produse

 
1 - 30 din 108

Polizoare – Alegerea unei unelte potrivite pentru proiectele tale

Polizoarele unghiulare sunt unelte profesionale sau semi-profesionale folosite pentru așchierea și netezirea suprafețelor. Aceste ustensile, majoritatea utilizate în construcții, funcționează cu ajutorul discurilor abrazive care se fabrică în diferite forme. Cunoscut și sub denumirea de flex, polizorul unghiular este recomandat pentru tăierea și șlefuirea lemnului, metalului sau pietrei. În plus, aceasta unealta poate fi folosită și pentru alte proiecte ce țin de amenajarea casei.

Magazinul Ideall.ro oferă o gama variată de polizoare unghiulare, din care să alegi ce se potrivește mai bine pentru proiectele tale de amenajări sau construcții. Mai mult decât atât, poți alege un polizor unghiular Bosch pentru proiectele de amploare ce necesită o atenție deosebită în ceea ce privește uneltele și calitățile lor.

Amenajările pentru care este nevoie de instalarea unor ieșiri de aerisire sau înlocuirea gresiei și faianței necesită utilizarea unui polizor de calitate. Un flex care să funcționeze pe măsura așteptărilor tale se alege în funcție de caracteristici precum turația, puterea motorului, tipul de disc polizor și materialele pentru care este destinat. Polizorul unghiular Bosch se alimentează direct la priză, însă poate funcționa și cu ajutorul acumulatorilor.

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate