CATEGORII Categorii de produse

Surubelnite electrice

Surubelnite electrice - 1 produse

Stoc furnizor
 
10100 lei
1 - 1 din 1

Surubelnițe electrice de calitate, destinate lucrului rapid și eficient

O șurubelniță electrică este destul de diferită de una manuală, având mult mai multe avantaje de luat în calcul. Deși ambele scule au un singur scop - de strângere sau slăbire a șuruburilor - principala diferență este sursa de energie care antrenează forța. Mai mult, acestea au o formă ușor de ținut și, datorită capacității de mare viteză, pot funcționa mult mai rapid și eficient.

Șurubelnițele electrice de pe Ideall.ro sunt o alternativă convenabilă la cele clasice, indiferent dacă ești începător sau un comerciant profesionist care dorește un instrument de rezervă, pe care să-l poată păstra în buzunar. Sunt perfecte pentru sarcini casnice ușoare, precum asamblarea mobilierului, aplicarea unei prize sau fixarea balamalelor unei uși.

Poți alege între varianta cu acumulator sau, dacă dorești ceva mai puternic, modelele cu fir pot fi alegerea ideală pentru tine. Unele șurubelnițe electrice profesionale, precum cele de la Bosch, vin cu accesorii utile, cum ar fi o husă sau geantă de transport și o gamă de capete care să ofere un confort mai bun în timpul muncii.

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL