Cum platesc

În perioada următoare lucrăm pentru dvs. și livrăm până la adresa dvs. că să evitați ieșirile din casă. Vă recomandăm să achitați cu cardul pe cât posibil. Ne pasă de sănătatea voastră și a angajaților noștri, de aceea, depozitul și sediul nostru nu vor fi deschise momentan pentru lucru cu publicul. Vom prelua toate comenzile telefonic și online. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Plata se poate face:

 • In numerar
  Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediu.
  Nu se percep taxe suplimentare pentru plata ramburs.
 • Ordin de plata sau transfer/virament bancar
  Plata se face in baza unei facturi proforme, in urma confirmarii telefonice de catre un agent de vanzari. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos.
  Date necesare efectuarii platii:
  Ideal Tech SRL
  Cod fiscal: RO 24973982
  Cont: RO06 BTRL 0640 1202 M515 61XX, Banca Transilvania
  Cont: RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236, Raiffeisen Bank
 • Card bancar la sediul Ideall.ro
 • Plata online cu card bancar

  Ideall.ro este certificat 3D Secure de catre VISA si MasterCard prin Banca Raiffeisen si Banca Transilvania pentru tranzactii online cu orice card bancar emis de catre orice banca sub sigla VISA si MASTERCARD. Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online.

  Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

  Ideall.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile bancii Raiffeisen si a platformei Plationline.ro. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele

 • Plata in rate

  Poti alege sa platesti in rate fara dobanda, cu carduri de credit ale celor mai importante banci din Romania, sau prin credit online @Credit EuroLine

  Citeste mai multe detalii despre cum poti plati in rate.

Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter