CATEGORII Categorii de produse

Tocătorul de legume - sprijinul care nu poate lipsi din bucătăria ta!

Acesta este un element indispensabil pentru orice bucătărie modernă, care poate înlocui cu succes tocatul manual și multele ore petrecute pentru această sarcină. În ultimii ani s-au făcut numeroase progrese în ceea ce privește funcțiile cu care un tocător electric poate fi dotat. Pe Ideall.ro vei descoperi aparate profesionale de la mărci cunoscute, precum Bosch, Heinner sau Philips.

Modelele din oferta noastră au puterea motorului cuprinsă între 200W și 500W (ceea ce garantează procesarea ușoară și eficientă a ingredientelor), cu una sau două trepte de viteză, piciorușe anti-alunecare, sistem de siguranță, capacitatea bolului (din sticlă sau plastic fără BPA) între 0.5L și 2L. Lamele cuțitului sunt din oțel inoxidabil și chiar placate cu zirconiu. Piesele detașabile se pot curăța cu ușurință în mașina de spălat vase. De asemenea, au un design modern, compact și ergonomic, astfel încât să poată fi integrate în orice bucătărie.

Tocătorul electric pentru fructe și legume te va ajuta să economisești mult timp în momentul preparării meselor de zi cu zi. Cu ajutorul acestuia poți tăia cuburi, poți felia sau tăia julienne chiar și cartofii pentru prăjit.

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL