Categorii de produse
 
1 - 25 din 25

Friteuza - Modalitate rapidă de gătit pentru întreaga familie

Friteuza este un aparat electrocasnic apreciat de to╚Ťi membrii familiei, iubitori ai ingredientelor pr─âjite (de exemplu, pui crocant ╚Öi cartofi pr─âji╚Ťi). Reducerea cantit─â╚Ťii de ulei absorbit de alimente, ├«nc─âlzirea uniform─â, reducerea num─ârului de calorii, p─âstrarea gustului intact, u╚Öurin╚Ťa ├«n folosire sunt doar c├óteva dintre avantajele care merit─â men╚Ťionate. ├Än magazinul Ideall se g─âsesc friteuze de calitate, electrice, care pot pr─âji alimentele cu pu╚Ťin─â gr─âsime sau chiar f─âr─â, pentru a nu d─âuna organismului.

Friteuzele sunt confec╚Ťionate din materiale de calitate superioar─â de branduri de renume ├«n domeniu, cum ar fi Tefal ╚Öi Heinner. Produsele moderne sunt simplu de cur─â╚Ťat, au design simplu sau ingenios, dimensiuni ╚Öi greut─â╚Ťi diferite, unele friteuze pot func╚Ťiona foarte bine ╚Öi f─âr─â ulei (cu aburi sau aer cald), cum este cazul unor produse de la Princess, sau doar ad─âug├ónd o cantitate mic─â, au cuv─â deta╚Öabil─â ╚Öi func╚Ťii inteligente (timerul digital ├«ncorporat, termostat, fereastr─â de monitorizare, afi╚Öaj digital, oprire automat─â, func╚Ťie de p─âstrare cald, cronometru etc.). Modelul de la Philips cu aer cald Power Air Fryer este cel care incorporeaz─â tehnologia Rapid Air, ceea ce face g─âtitul mult mai rapid.

Aparatul de g─âtit va fi ideal pentru a diversifica meniul de zi cu zi. Pentru persoanele care locuiesc singure ╚Öi nu au nevoie s─â g─âteasc─â cantitate mare de alimente, o mini friteuz─â poate fi cea mai bun─â alegere ╚Öi are un pre╚Ť accesibil.

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate