Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse
 
1 - 16 din 16

Friteuza - Modalitate rapidă de gătit pentru întreaga familie

Friteuza este un aparat electrocasnic apreciat de toți membrii familiei, iubitori ai ingredientelor prăjite (de exemplu, pui crocant și cartofi prăjiți). Reducerea cantității de ulei absorbit de alimente, încălzirea uniformă, reducerea numărului de calorii, păstrarea gustului intact, ușurința în folosire sunt doar câteva dintre avantajele care merită menționate. În magazinul Ideall se găsesc friteuze de calitate, electrice, care pot prăji alimentele cu puțină grăsime sau chiar fără, pentru a nu dăuna organismului.

Friteuzele sunt confecționate din materiale de calitate superioară de branduri de renume în domeniu, cum ar fi Tefal și Heinner. Produsele moderne sunt simplu de curățat, au design simplu sau ingenios, dimensiuni și greutăți diferite, unele friteuze pot funcționa foarte bine și fără ulei (cu aburi sau aer cald), cum este cazul unor produse de la Princess, sau doar adăugând o cantitate mică, au cuvă detașabilă și funcții inteligente (timerul digital încorporat, termostat, fereastră de monitorizare, afișaj digital, oprire automată, funcție de păstrare cald, cronometru etc.). Modelul de la Philips cu aer cald Power Air Fryer este cel care incorporează tehnologia Rapid Air, ceea ce face gătitul mult mai rapid.

Aparatul de gătit va fi ideal pentru a diversifica meniul de zi cu zi. Pentru persoanele care locuiesc singure și nu au nevoie să gătească cantitate mare de alimente, o mini friteuză poate fi cea mai bună alegere și are un preț accesibil.

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL