Livrarea produselor

În această perioadă sediul nostru nu este deschis pentru public. Preluăm toate comenzile online și telefonic și livrăm până la adresa dvs. Vă recomandăm să achitați cu cardul pe cât posibil.

Din cauza situației actuale, întâmpinăm întârzieri în livrarea comenzilor. Ne cerem scuze pentru inconveniență și vă mulțumim pentru răbdare.

Livrare Ideall

Îți livrăm noi până în casă în București, în județul Ilfov, precum și localitățile selecționate din următoarele județe: Argeș, Brașov, Braila, Buzău, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Ialomița, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman, Vâlcea.

Livrarea este gratuită pentru comenzile de peste 150 lei, altfel plătești doar 19 lei. Menționăm și că beneficiezi de verificare colet la livrare.

Consultă lista localităților cu livrare proprie Ideall.


Livrare curier rapid

Dacă nu te afli în aria de livrare Ideall.ro, îți livrăm produsele prin curier rapid. Colaborăm cu Urgent Cargus, Fan Courier, Sameday și Nemo Express.

Costul transportului se calculează automat în pagina de produs și în coșul de cumpărături. De asemenea, ai și verificarea coletului la livrare inclusă.


PROMO: LIVRARE GRATUITĂ

Livrăm gratuit mii de produse, indiferent de greutate și valoare. Produsele cu transport gratuit sunt semnalizate pe site.

Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter