CATEGORII Categorii de produse

Multicooker - solu╚Ťia profesional─â pentru g─âtire

Un aparat de g─âtit multifunc╚Ťional ├«nlocuie╚Öte cu brio c├óteva aparate de buc─ât─ârie ╚Öi scurteaz─â semnificativ timpul de preparare al m├ónc─ârurilor. ├Än timp ce func╚Ťionalitatea sau programele pot diferi de la unul la altul, aceste dispozitive pot efectua o gam─â larg─â de activit─â╚Ťi ├«n buc─ât─ârie. Tot ce trebuie s─â faci este s─â plasezi ingredientele ├«n vas, s─â selectezi func╚Ťia dorit─â ╚Öi el face restul. Unele modele de la Bosch sau de la Tefal au p├ón─â ╚Öi func╚Ťia de p─âstrare la cald a delicateselor sau cea de preparare sub presiune (instant pot).

├Än colec╚Ťia Ideall g─âse╚Öti multicookere din materiale de calitate ╚Öi cu ├«nveli╚Ö antiaderent, cu capacit─â╚Ťi generoase, perfecte pentru prepararea diverselor cantit─â╚Ťi de m├óncare. Multitudinea func╚Ťiilor pe care le po╚Ťi folosi ├«n func╚Ťie de modelul ales sunt variate, de la g─âtire prin fierbere, coacere, pr─âjire ╚Öi p├ón─â la alte caracteristici importante, cum ar fi setarea timpului de preparare, avertizarea sonor─â la terminarea programului, programarea pornirii aparatului etc.

├Äntr-o o buc─ât─ârie utilat─â modern, se ├«ncadreaz─â perfect modelele de multicooker Philips, marc─â care pune accent pe design. Dac─â preferi unul u╚Öor de transportat, alege un model de la brandul Heinner, dar ╚Öi din aparatele de g─âtit multifunc╚Ťionale de la Tefal, care sunt echipate cu multe programe ╚Öi au pre╚Ťuri accesibile.

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCURE┼×TI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL