CATEGORII Categorii de produse

Multicooker - soluția profesională pentru gătire

Un aparat de gătit multifuncțional înlocuiește cu brio câteva aparate de bucătărie și scurtează semnificativ timpul de preparare al mâncărurilor. În timp ce funcționalitatea sau programele pot diferi de la unul la altul, aceste dispozitive pot efectua o gamă largă de activități în bucătărie. Tot ce trebuie să faci este să plasezi ingredientele în vas, să selectezi funcția dorită și el face restul. Unele modele de la Bosch sau de la Tefal au până și funcția de păstrare la cald a delicateselor sau cea de preparare sub presiune (instant pot).

În colecția Ideall găsești multicookere din materiale de calitate și cu înveliș antiaderent, cu capacități generoase, perfecte pentru prepararea diverselor cantități de mâncare. Multitudinea funcțiilor pe care le poți folosi în funcție de modelul ales sunt variate, de la gătire prin fierbere, coacere, prăjire și până la alte caracteristici importante, cum ar fi setarea timpului de preparare, avertizarea sonoră la terminarea programului, programarea pornirii aparatului etc.

Într-o o bucătărie utilată modern, se încadrează perfect modelele de multicooker Philips, marcă care pune accent pe design. Dacă preferi unul ușor de transportat, alege un model de la brandul Heinner, dar și din aparatele de gătit multifuncționale de la Tefal, care sunt echipate cu multe programe și au prețuri accesibile.

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL