CATEGORII Categorii de produse

Prajitoare de paine

Prajitoare de paine - 39 produse de la 69 lei

Stoc furnizor
  PRP: 200 lei
9000 lei
 
1 - 30 din 39

Prăjitoarele de pâine - aparatele necesare pentru un mic dejun reușit

Masa de dimineață este incompletă fără o felie crocantă de pâine. Alături de suc de portocale, dulceață și unt, aceasta este atât pe placul adulților, cât și al copiilor.

Pe site-ul Ideall.ro vei găsi modele de la cele mai renumite branduri în materie de electrocasnice, precum Bosch, Tefal sau Philips. Acestea sunt echipate cu diverse dotări avansate, care îți vor ușura pregătirea mesei. Funcția de reîncălzire îți permite să aduci pâinea din nou la temperatura dorită. Cea de decongelare te ajută să o dezgheți în mod uniform și fără bătăi de cap. Pentru siguranța ta, funcția de ridicare înaltă permite extragerea facilă a feliilor de pâine, evitând riscul arsurilor. De asemenea, butonul de stop îți oferă posibilitate de a opri instant aparatul.

Dacă nu vrei să-ți mai bați capul cu firimituri, alege un model cu tăviță detașabilă, de la Gorenje, Beko sau Electrolux. Pentru o familie numeroasă, este adecvat un model cu 4 fante pentru feliile de pâine, precum anumite modele de la Heinner, astfel încât prepararea micului dejun să aibă loc rapid.

Dat fiind că vrei să încerci mai multe tipuri de pâine, poți opta pentru un produs cu fante variabile, în care să poți introduce felii de dimensiuni variate, fără să afectezi procesul de prăjire. Așadar, alege modelul potrivit pentru tine și cei dragi!

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL