PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Slefuitoare si rindele

Slefuitoare si rindele - 22 produse

Intreaba stoc
 
53900 lei
1 - 22 din 22

Șlefuitor cu bandă, cu vibrații sau cu excentric – toate modelele la prețuri accesibile!

Fie că ești în căutarea unui șlefuitor pentru lemn, fie că vrei să achiziționezi o rindea electrică pentru operațiuni de tăiere, cu siguranță vei găsi sculele electrice de care ai nevoie, dacă ești atent la caracteristicile pe care le au acestea. Pentru a te asigura că funcțiile oferite sunt exact cele care îți sunt necesare, trebuie să acorzi o atenție deosebită detaliilor tehnice, precum spectrul de utilizare, sistemul de acționare, profilul suprafeței, puterea, viteza, dimensiunea și alte specificații speciale (precum sistemul de filtrare, centrare sau fixare, ori alte comenzi și accesorii folositoare pentru lucrul la lemn, parchet, pereți sau alte materiale ce necesită șlefuire).

Astfel, poți alege atât un șlefuitor electric, cu vibrații sau cu disc (rotativ), cât și unul cu banda, cu excentric, fix sau vertical, mic sau mare, dotat cu aspirator sau fără, în funcție de dorințele tale.

Cercetează cu atenție gama pusă la dispoziție de Ideall.ro și selectează articolele care îți îndeplinesc toate cerințele. Analizează specificațiile tehnice, dar și raportul calitate-preț, pentru a găsi cele mai bune scule și unelte pentru proiectele tale!

Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter