CATEGORII Categorii de produse

Boxe

Boxe - 60 produse de la 21 lei

 
1 - 30 din 60

Boxa portabilă - Accesoriul care însoțește peste tot iubitorii de muzică

Boxa portabilă este un sistem audio preferat de adolescenți și tineri, de copii și seniori, pentru că este ușor de transportat dintr-un loc în altul, redând sunetul muzicii la cele mai înalte standarde. În magazinul Ideall.ro vei descoperi produse mici, precum cele de la Sony, sau voluminoase, care funcționează pe bază de baterii și care nu depind de o sursă de alimentare imediat după ce sunt încărcate.

Mulți producători s-au întrecut în fabricarea unor modele performante, înzestrate cu sunete puternice, de calitate, printre care merită menționate nume precum Akai și Philips etc. Boxele portabile au diferite dimensiuni, forme, accesorii (de exemplu, variantele cu microfon de la Samus ori cele cu telecomandă) și diverse funcții (Bluetooth, înregistrare, radio, conexiune wireless, handsfree, USB), putând fi utilizate împreună cu device-urile tale. Design-ul modern, sunetul clar, culorile variate și controlarea cu ușurință a muzicii sunt alte avantaje de care se vor bucura cei care vor un model portabil, la îndemână.

Ieftine sau puțin mai scumpe și bune, boxele oferă sunet bun și bass puternic, pentru o experiență audio cât mai plăcută. Cele mai multe dintre ele sunt rezistente la șocuri, la apă și praf, reușind să aibă o durată de viață foarte lungă.

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL