Categorii de produse
 
1 - 30 din 128

Boxa portabilă - Accesoriul care însoțește peste tot iubitorii de muzică

Boxa portabilă este un sistem audio preferat de adolescenți și tineri, de copii și seniori, pentru că este ușor de transportat dintr-un loc în altul, redând sunetul muzicii la cele mai înalte standarde. În magazinul Ideall.ro vei descoperi produse mici, precum cele de la Sony, sau voluminoase, care funcționează pe bază de baterii și care nu depind de o sursă de alimentare imediat după ce sunt încărcate.

Mulți producători s-au întrecut în fabricarea unor modele performante, înzestrate cu sunete puternice, de calitate, printre care merită menționate nume precum Akai și Philips etc. Boxele portabile au diferite dimensiuni, forme, accesorii (de exemplu, variantele cu microfon de la Samus ori cele cu telecomandă) și diverse funcții (Bluetooth, înregistrare, radio, conexiune wireless, handsfree, USB), putând fi utilizate împreună cu device-urile tale. Design-ul modern, sunetul clar, culorile variate și controlarea cu ușurință a muzicii sunt alte avantaje de care se vor bucura cei care vor un model portabil, la îndemână.

Ieftine sau puțin mai scumpe și bune, boxele oferă sunet bun și bass puternic, pentru o experiență audio cât mai plăcută. Cele mai multe dintre ele sunt rezistente la șocuri, la apă și praf, reușind să aibă o durată de viață foarte lungă.

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate