PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Servere

Servere - 51 produse de la 2599 lei

1 - 30 din 51

Serverele: alege suportul ideal pentru rețeaua computerului

În magazinul Ideall vei găsi disponibile diferite modele de astfel de dispozitive, pentru a alege ceea ce ți se potrivește, fie că este vorba despre un server dedicat ieftin sau unul cu un preț mai ridicat.

Prin termenul de server se înțelege un dispozitiv care oferă funcții de computer server corespunzătoare, cum ar fi programe utilitare, date sau alte resurse, astfel încât alte computere sau clienți să le poată accesa printr-o rețea. Producătorii precum Dell sau HP își optimizează fiecare server pentru utilizare continuă, precum și pentru performanțe ridicate pe termen lung.

Ai de ales între serverele tip Tower și cele rackabile. Serverele Rack reduc costurile în mod deosebit și pot fi instalate rack-uri de până la 19 inchi. Deci, te poți adapta la aproape orice încăpere. Sistemele de tip Tower sunt servere dedicate ieftine și sunt modele deosebit de interesante pentru companiile cu un buget IT redus. Pot fi utilizate universal și pot fi echipate individual în funcție de cerințe. Indiferent de modelul pe care îl alegi, poți comanda un server în magazinul online Ideall.

Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter