Categorii de produse
PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Baterii pentru baie

Baterii pentru baie - 220 produse de la 129 lei

Furnizor
 
1,18900 lei
Furnizor
 
95900 lei
1 - 30 din 220

Baterii pentru baie - articole sanitare cu impact puternic în designul interior

Deși bateria reprezintă un articol sanitar de mici dimensiuni, alegerea acesteia influențează categoric nu numai design-ul din baie, ci și confortul tău. Magazinul Ideall îți pune la dispoziție o gamă amplă de modele marca Grohe, cel mai mare furnizor mondial de accesorii sanitare, care îți garantează o calitate Made in Germany indiferent de preț, atât în cazul produselor mai ieftine, cât și al celor cu costuri mai ridicate.

Oferta cuprinde baterii pentru lavoar, vană și bideu și sisteme sau seturi de duș. Nuanțele de alb sau crom completează perfect orice ambient modern și se potrivesc pentru tipuri diferite de chiuvete, inclusiv pentru cele negre. Fie că preferi liniile geometrice sau formele curbate, mărimea S sau XXL, acestea aduc o notă de lux și rafinament în orice baie.

În ceea ce privește caracteristicile funcționale ale produselor, poți alege baterii pentru baie cu senzor infraroșu, de tip monocomandă sau cu comandă dublă ori cu mai multe feluri de jet pentru duș. Diversele tehnologii, printre care EcoJoy pentru reducerea consumului de apă, SilkMove, pentru o operare fiabilă, sau TurboStat, care asigură o temperatură constantă, fac astfel încât să ai parte de toată comoditatea de care ai nevoie.

Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter