CATEGORII Categorii de produse

Tastaturi

Tastaturi - 120 produse de la 23 lei

 
1 - 30 din 120

Tastatura aleasă inteligent îți va îmbunătăți calitatea experienței la calculator

Acest obiect este indispensabil oricărei persoane care folosește un calculator. Însă numărul celor care acordă îndeajuns de multă atenție alegerii potrivite pentru nevoile individuale este mic. În oferta de pe Ideall.ro vei găsi tastaturi negre, dar și de culoare albă. Prețurile lor diferă în funcție de caracteristici și de brandul producător. Produsele de la Asus și Razer sunt preferate în special atunci când este vorba de gaming, fiind la mare căutare cele cu lumini (iluminate), capacitate anti-ghosting și funcții multimedia. Ele vor avea un preț mai ridicat, comparativ cu modelele standard de la Dell sau Serioux, care sunt mai ieftine.

Pentru mai multă precizie, atât în cazul jocurilor, cât și în cazul unui job care presupune redactarea îndelungată, cea mai bună recomandare este varianta mecanică. Vei descoperi în oferta online de pe site numeroase opțiuni la un preț avantajos. De asemenea, vei găsi kituri de tastatură și mouse, cu sau fără fir (wireless/ bluetooth).

Ideall.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de tastaturi cu design modern, astfel încât ai ocazia să o alegi pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale!

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL