Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Monitoare

Monitoare - 177 produse de la 431 lei

Stoc furnizor
 
1,50100 lei
 
Stoc furnizor
 
81100 lei
1 - 30 din 177

Monitoare la prețuri accesibile la Ideall.ro

Monitoarele pentru PC pot reprezenta o investiție generoasă. Cu toate acestea, dacă intri pe site-ul magazinului potrivit, poți găsi monitoare HDMI pentru PC ieftine, cu diferite tipuri de panel, cum ar fi cele IPS ori VA și altele.

Cu toate acestea, nu prețul unui monitor este cel care contează cu adevărat, ci calitatea acestuia. Astfel, dacă îți dorești ca produsul cumpărat să-ți ofere durabilitate în timp și garanția de a fi mulțumit pe deplin de investiția făcută, este recomandat să te îndrepți spre monitoarele Dell sau spre cele Samsung. Nu sunt de neglijat nici monitoarele Asus sau cele Acer. Și acestea sunt extrem de rezistente și bine făcute. Pe lângă acestea, mai poți să te orientezi spre modelele HP, Philips, LG, care sunt cunoscute pentru calitatea imaginii redate, sau Lenovo, fiind alt producător de top, care nu dezamăgește clienții.

Pe lângă importanța firmei, care este esențială atunci când vine vorba despre monitoarele computerelor, sunt cruciale și caracteristicile produsului. Astfel, este indicat ca monitorul pe care îl alegi să fie 4K sau full HD și să aibă componente de calitate, pentru ca imaginea redată să fie foarte clară și cu nuanțe aprinse.

Ceea ce este indicat să reții este faptul că, în cazul în care alegi un monitor, îl poți folosi atât pentru a munci, cât și pentru a viziona emisiunile sau filmele preferate.

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL