Categorii de produse
 
1 - 30 din 156

Mouse-ul potrivit - un element esențial pentru folosirea adecvată a computerului

Mouse-ul pentru laptop sau PC este important pentru a-ți putea desfășura cu ușurință activitățile de zi cu zi pe un computer. Acesta trebuie să aibă caracteristici care pun accent pe eficiență și versatilitate. La Ideall ai la dispoziție o varietate de astfel de dispozitive, astfel încât să alegi varianta optimă pentru nevoile tale de lucru.

Poți alege mouse-uri pentru PC cu USB de la Genius sau Dell, iar pentru a avea cât mai multă flexibilitate, poți opta și pentru opțiunea dispozitivelor fără fir, precum cele Microsoft sau Serioux. Caracteristicile produselor din ofertă variază, în funcție de cerințele utilizatorilor. Valorile DPI se încadrează între aproximativ 1000 și 16000 DPI. De asemenea, acestea au o greutate mică, așa că pot fi transportate ușor.

Îți punem la dispoziție mouse-uri pentru calculator, potrivite pentru cele mai riguroase cerințe pentru gaming, cum sunt cele de la Asus sau A4TECH. Acest tip de dispozitive au caracteristici de ultimă generație și un design ergonomic, potrivit pentru folosirea îndelungată. De asemenea, se remarcă și prin alte caracteristici, precum cablul de până la doi metri lungime și mulțimea de butoane folositoare pentru cea mai bună experiență pentru jocurile preferate.

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate