PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Vitrina frigorifică - perfectă pentru depozitarea alimentelor

Vitrinele frigorifice orizontale sau verticale sunt esențiale pentru anumite unități de vânzare, dar și pentru propria cămară. Ele păstrează produsele alimentare la temperaturi potrivite, ceea ce împiedică degradarea lor.

Pentru mezeluri și carnea de toate felurile, cea mai potrivită este vitrina frigorifică orizontală, care are un singur nivel. Ea ține alimentele la temperaturile lor ideale de depozitare, fără a le permite să fie congelate. Modelele de la Arctic au inhibitori de îngheț care împiedică și sticla să înghețe, astfel că peștele și fructele de mare sunt menținute în condiții optime. De asemenea, înghețata și pungile cu diferite legume se vor păstra proaspete dacă sunt puse în acest tip de ladă.

În gama Ideall.ro vei regăsi și modele prevăzute cu mai multe rafturi, care păstrează umiditatea, lucru ce ajută la menținerea produselor într-un mediu proaspăt. O vitrină frigorifică verticală mică, de 130 litri, este ideală atât pentru depozitarea băuturilor, cât și pentru salate sau fructe. Pentru un volum mai mare și un spațiu generos, recomandate sunt cele de 230, respectiv 282 litri.

Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter