Categorii de produse
PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Foarfece de gradina electrice

Foarfece de gradina electrice - 49 produse de la 59 lei

Furnizor
 
67900 lei
1 - 30 din 49

Foarfecă de grădinărit – de ce să alegi una electrică

Grădina ta necesită o îngrijire deosebită, dar care să nu reprezinte un efort prea mare pentru tine. Tunderea arbuștilor și a gardului viu în mod tradițional este dificilă, durează mult, iar oboseala pe care o resimți la sfârșit transformă o activitate relaxantă într-una neplăcută. Prin urmare, alege o foarfecă electrică pentru pomi și crengi de la Bosch, ale cărei formă, mărime și greutate sunt ideale pentru un grădinărit confortabil.

Accesoriile variate cu care sunt dotate foarfecele electrice de tuns le fac ușor și intuitiv de folosit, iar designul compact și ergonomic asigură o manevrare optimă. La Ideall.ro găsești modele care funcționează cu acumulator și au o autonomie de până la 100 de minute sau care se conectează la rețeaua de curent.

În plus, unele dintre aceste produse concepute pentru curățarea grădinii într-un mod profesional sunt prevăzute cu lame și cuțite tăiate și șlefuite cu diamant, astfel încât rezultatul să fie unul cât mai precis și fără imperfecțiuni. De asemenea, dispozitivele de protecție îți permit să tunzi iarba și tufele situate de-a lungul zidurilor și al terasamentului, fără să produci defecțiuni aparatului. Așadar, foarfecele electrice sunt cea mai bună soluție pentru a întreține o grădină.

Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter