Categorii de produse

Multifunctionale

Multifunctionale - 36 produse

 
1 - 30 din 36

Imprimanta multifuncțională – toate funcțiile de care ai nevoie într-un singur dispozitiv!

Printezi, copiezi și scanezi cu același dispozitiv, iar, în plus, imprimantele multifuncționale de la HP îți oferă posibilitatea de a transmite documentele scanate direct pe fax, pe o adresă de e-mail, într-un folder din rețea sau către un card de memorie USB. Atât de simplu și ușor poți realiza lucrările pentru care până acum aveai nevoie de mai multe aparate. În plus, multifuncționalele laser de la Xerox îți asigură o viteză ridicată de printare a unui număr mare de pagini pe minut, astfel încât echipa ta de la birou sau munca ta de acasă să fie cât mai productivă.

Multifuncționalele de la Canon și Samsung imprimă color sau monocrom, pe o pagină sau față-verso, în format A4, A5 și multe altele. Datorită eficienței crescute, te bucuri de o capacitate mare de printare. Pentru și mai multă rapiditate, imprimantele multifuncționale Epson prevăzute cu conectivitate wireless, îți permit să printezi direct de pe telefonul mobil sau de pe o tabletă, pentru a câștiga timp prețios în activitatea ta profesională.

Ideall.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de multifuncționale potrivite atât pentru fotografii, cât și pentru documente de afaceri, astfel încât să performezi, indiferent de domeniu.

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate