PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Side by side

Side by side - 58 produse de la 2299 lei

1 - 30 din 58

Frigider side by side: alegerea inspirată pentru orice familie

Un frigider side by side se face remarcat prin trei aspecte: design modern, volum generos și o compartimentare eficientă. Spre deosebire de alte astfel de aparate, acesta oferă o capacitatea mare de stocare a alimentelor, fie ele proaspete, fie gătite sau congelate. Produsul este disponibil într-o gamă variată de modele, cu dimensiuni și funcții diferite. Ideall.ro știe cât de dificilă este alegerea, așa că îți recomandă producători precum și LG, Samsung. Poți opta pentru o variantă în 2 sau 4 uși, care cuprind și variantele door in door.

Un frigider sau o combină frigorifică side by side oferă, în funcție de model, o mulțime de avantaje, printre care se pot enumera: dozator de apă și gheață, precum cele de la Beko, finisaj antiamprentă, display touch control pentru setarea temperaturii interioare, funcție de răcire rapidă a băuturilor, de congelare rapidă, tehnologie neofrost sau no frost, disponibile și la modelele Bosch sau Electrolux, și altele.

Așadar, fă o listă cu așteptările pe care le ai de la noul tău frigider, apoi găsește varianta ideală pentru familia ta. Dacă vei comanda online, produsul ales poate ajunge direct la tine acasă.

Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter