Categorii de produse

Tocatoare de carne

Tocatoare de carne - 48 produse

 
1 - 30 din 48

Mașinile de tocat carne - un ajutor indispensabil în gospodărie

Prepararea cantităților mari de carne presupune o putere de procesare ridicată, iar tocătoarele sunt soluția potrivită pentru această etapă. Acestea sunt utile mai ales în perioada sărbătorilor, când felurile de mâncare ce necesită atenție sunt numeroase și ai parte de musafiri.

Mașinile electrice de tocat carne înlocuiesc malaxoarele manuale și te scutesc de un efort considerabil, atunci când vine vorba de mărunțirea și omogenizarea acesteia. Motoarele puternice ale modelelor disponibile pe Ideall.ro le oferă o capacitate ridicată de tocare. Astfel, vei putea procesa cantități semnificative, chiar și de 1,7 kilograme pe minut. Produsele din gama unor branduri renumite, precum Philips sau Bosch, sunt dotate cu discuri igienice, din oțel inoxidabil, care să îți ofere siguranță în ceea ce privește calitatea alimentelor procesate.

De asemenea, majoritatea modelelor, precum cele de la Heinner sau Tefal, sunt echipate cu instrumente suplimentare, precum pâlniile pentru cârnați sau accesoriile pentru stoarcerea roșiilor. Astfel, tocătorul devine util în prepararea unei game variate de feluri de mâncare.

În ceea ce privește igiena, materialele din care sunt realizate produsele îți permit o curățare facilă, iar o parte au incluse și accesorii în acest scop. Datorită mânerelor ergonomice, mașinile de tocat sunt ușor de întrebuințat.

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate