CATEGORII Categorii de produse

Cuptoare electrice

Cuptoare electrice - 1 produse

1 - 1 din 1

Cuptorul electric - combina╚Ťia perfect─â ├«ntre utilitate ╚Öi elegan╚Ť─â

Cuptorul electric este aparatul care nu lipse╚Öte din nicio buc─ât─ârie. Cu ajutorul acestuia preparatele sofisticate se preg─âtesc rapid, iar g─âtitul devine mult mai simplu. Noile modele de electrocasnice cu convec╚Ťie asigur─â o coacere perfect─â datorit─â ventilatorului care distribuie uniform c─âldura ├«n timpul g─âtirii. A╚Öadar, indiferent de meniu, m├óncarea ta va fi excelent─â!

Atunci c├ónd alegi un produs profesional, opteaz─â pentru func╚Ťiii care ├«╚Ťi vor fi de ajutor, precum autocur─â╚Ťare catalitic─â sau cu aburi. Astfel, nu va mai trebui s─â freci ore ├«n ╚Öir cu buretele gr─âsimea ars─â din interiorul cuptorului electric. Po╚Ťi opta, de exemplu, pentru un electrocasnic Samus sau Heinner cu iluminare interioar─â, diverse programe de g─âtire ╚Öi op╚Ťiune de setare a temperaturii.

Pe ideall.ro g─âse╚Öti o gam─â larg─â de cuptoare neincorporabile, cu pre╚Ťuri ce difer─â ├«n func╚Ťie de produc─âtor ╚Öi de dot─ârile fiec─ârui aparat, ├«ns─â chiar ╚Öi alternativele mai ieftine ofer─â o calitate garantat─â. Fie c─â vrei un model cu rotisor, fie c─â preferi func╚Ťia de pr─âjire, po╚Ťi alege produse de la Albatros sau Oursson. Opteaz─â pentru un cuptor electric mic sau pentru unul cu o capacitate mai mare, ├«n func╚Ťie de spa╚Ťiul pe care ├«l ai la dispozi╚Ťie.

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCURE┼×TI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL