Categorii de produse

Friteuza cu aer cald Heinner HAF-1250BK, 1250W, Cos 2.5 L, Termostat reglabil, Temporizator, Maner rece, Invelis antiaderent, Negru

Cod: HAF-1250BK


Detalii produs

3.6 L capacitate vas si 2.5L capacitate cos


Complicele perfect pentru micile capricii culinare, friteuza cu aer cald HEINNER HAF-1250BK are o capacitate de 3.6 L vas si 2.5 L cos, suficient cat sa gatesti lejer pentru toata familia. Aerul fierbinte care circula rapid si se raspandeste uniform in tot compartimentul aparatului iti permite sa gatesti rapid si usor,  o paleta larga de retete: gustari, carne, legume si multe altele. Pregateste-te sa te bucuri de mancarurile preferate, acum intr-o varianta mai sanatoasa, dar la fel de gustoasa.

Vas detasabil antiaderent


Aparatul are un vas detasabil antiaderent acoperit cu un invelis din Teflon, si este usor de utilizat si de curatat, ca sa poti pregati cantitati considerabile de mancare delicioasa pentru tine si cei dragi.

Termostat reglabil 0-200˚C

 


Termostatul reglabil iti permite sa reglezi temperatura la nevoie, oferindu-ti control pe o plaja larga de temperatura: 0-200˚C

Temporizator max 30 min

 

Temporizatorul friteuzei opreste alimentarea friteuzei dupa o perioada de timp, anuntand astfel momentul in care mancarea trebuie scoasa din cosul de gatire. Astfel, te va ajuta sa salvezi preparatele de la ardere, chiar daca le-ai uitat cateva minute in plus in aparat.

Protectie supraincalzire

 


Friteuza HEINNER HAF-1250BK este prevazuta, de asemenea, si cu un sistem de siguranta care impiedica supraincalzirea.

Caracteristici

Informatii
Brand: Heinner
Garantie: 36 luni

Date tehnice
Putere(W): 1250
Capacitate(L): 3.6 L (vas)
Capacitate cos: 2.5 L
Culoare: Negru
Altele:
Termostat reglabil: 0-200ºC
Temporizator: max 30 min
Vas detasabil antiaderent
Maner rece
Protectie supraincalzire

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate