Categorii de produse

Grill electric Heinner HEG-F1800, 1800W, Placa detasabila cu invelis anti-adeziv, Temperatura reglabila 150ºC - 210ºC, Negru/inox

Cod: HEG-F1800


Detalii produs

Placa detasabila cu invelis anti-adeziv

 


Aparatul are o placa detasabila, usor de curatat si depozitat. Mai mult decat atat, aceasta are un invelis anti-adeziv, care iti permite sa pregatesti orice preparat, fara ca acesta sa se lipeasca.

Termostat reglabil


Asigura-te ca alimentele se gatesc fix asa cum iti place sa le consumi, fara sa se arda sau sa se usuce. Termostatul reglabil iti ofera posibilitatea de a selecta temperatura potrivita fiecarui tip de mancare, pentru ca rezultatele sa fie intotdeauna perfecte: crocant si caramelizat la exterior, fraged si suculent la interior.

Placa de dimensiuni mari 41 x 26 cm

 Preparatele preferate se impart intotdeauna cu cei dragi! Gateste mancare pentru toata familia, dintr-o singura runda. Ai la dispozitie o placa de dimensiune mare, ca sa poti pregati cantitati considerabile de hrana.

Decoratii din inoxDecoratiile din inox ofera un aspect unitar si elegant, grill-ul electric fiind usor de integrat in orice tip de bucatarie, fie ea clasica sau moderna.

 

 

Caracteristici

Informatii
Brand: Heinner
Garantie: 36 luni

Date tehnice
Putere(W): 1800
Tip: Grill electric
Termostat: Da
Altele:
Placa detasabila cu invelis anti-adeziv
Temperatura reglabila 150ºC - 210ºC
Tava pentru colectare ulei
Panou frontal din inox
Dimensiuni placi: 41 x 26 cm

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate