Categorii de produse

Cantar de bucatarie cu bol Heinner HKS-5SL, 5 Kg, Functie Tara, Display LCD, Argintiu

Cod: HKS-5SL


Detalii produs

Capacitate maxima de cantarire 5 kgCantarul are o capacitate maxima de cantarire de 5kg, astfel ca vei putea cantari ingredientele chiar si pentru compozitiile mai mari, dintr-o singura data.

Functie tara (zero)De departe cea mai importanta functie a cantarului, functia tara, iti permite sa cantaresti orice ingredient, ignorand greutatea vasului in care acesta de afla sau sa cantaresti ingredientele pe masura ce le adaugi in vasul de amestec.

Functie cantarire lichide (apa, lapte)Cu ajutorul acestei functii poti schimba usor de la cantarirea ingredientelor solide (g) la cele lichide (ml), fara niciun risc de eroare in timpul convertirii unitatilor de masura.

Cantarire cu gradare precisa de 1g


Retetele preferate aproape ca ating perfectiunea. Cu ajutorul cantarului de bucatarie HEINNER HKS-5SL ai parte de o cantarire cu gradare precisa de 1g.

Display LCDCantarul este prevazut cu un display LCD care are un afisaj structurat simplu si usor de citit.

Pornire/oprire automataPornirea se face automat in momentul in momentul asezarii alimentelor pe cantar, iar oprirea are loc tot automat dupa cateva secunde de inactivitate.

Indicator baterie descarcata si depasire greutateCantarul are un indicator care va anunta atunci cand bateria este descarcata si trebuie inlocuita sau atunci cand greutatea pusa spre cantarire este mai mare decat capacitatea maxima admisa.

Caracteristici

Informatii
Brand: Heinner
Garantie: 36 luni

Specificatii tehnice
Capacitate(kg): 5
Diviziune de cantarire: 1 g
Afisaj: LCD
Altele:
Functie zero (tara)
Functie cantarire lichide
Pornire/oprire automata
Indicator baterie descarcata
Indicator depasire greutate
Baterii: 1 x 3V CR2032 Li

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate