Cum alegem produsele?

Cea mai buna perie rotativa: recomandari, sfaturi, top 5 produse

O perie rotativa de buna calitate te va ajuta sa te bucuri un look ca la salon, fara sa iesi din casa. Principalul avantaj al acestui instrument de styling este ca poti obtine o coafura fabuloasa intr-un timp scurt, in confortul propriei locuinte. Cu ajutorul unei perii rotative, iti poti usca si coafa parul in acelasi timp. Rezultatul va fi un par stralucitor, cu un volum de invidiat. Mai mult, daca te feresti de umiditate, coafura realizata cu o perie rotativa poate rezista pana la trei zile.

Avand in vedere ca exista numeroase modele de perii rotative pe piata, nu este chiar atat de simplu sa faci o alegere. De aceea, te ajutam cu cateva sfaturi si recomandari utile de achizitie, precum si cu cateva exemple de perii rotative pentru care merita sa optezi.

Marimea cilindrului rotativ

Periile rotative, mai exact cilindrii rotativi ai acestora au diferite marimi. Alegerea trebuie facuta in functie de volumul pe care vrei sa-l obtii. In timp ce periile rotative de mici dimensiuni (30-40 mm) sunt potrivite pentru un plus de volum, cele mai mari (50 mm) sunt perfecte pentru a te bucura de un volum asa cum vezi in revistele glossy.

Asadar, daca ai parul scurt sau mediu, opteaza pentru o perie rotativa mica (30-40 mm), deoarece este mai usor de obtinut o coafura cu volum in acest caz. Daca, in schimb, ai parul lung, indreapta-te spre o perie mai mare (50 mm), care va reusi sa iti ofere un volum asa cum ti-l doresti. In ziua de azi, exista multe modele de perii rotative cu doua capete, unul mic (30-40 mm) si unul mare (50 mm), aceasta fiind, de fapt, alegerea ideala.

Tipul periei rotative

Periile rotative pot fi cu invelis ceramic, din crom sau din turmalina. Cele cu invelis din crom sunt cele mai ieftine, insa acestea au o suprafata destul de dura care poate cauza incalcirea, ruperea sau agatarea parului. Cromul se incalezste mai greu in comparatie cu celelalte materiale.

Pe de alta parte, o perie rotativa cu invelis ceramic va fi putin mai costisitoare, insa se va incalzi mai repede si mai uniform decat una cu invelis din crom. Acest tip de perie aluneca usor printre suvitele de par, nu cauzeaza frictiune, prevenind astfel ruperea sau agatarea firelor de par. Mai mult, aceste perii emit ioni negativi, care ofera parului un aspect neted si stralucitor.

Periile rotative cu invelis de turmalina sunt cele mai scumpe. Motivul este unul bine intemeiat si anume ca acestea se incalzesc cel mai repede si emit mai multi ioni negativi decat periile cu invelis ceramic.

Nivelele de caldura

Este recomandat sa alegi o perie rotativa de buna calitate care are mai multe nivele de caldura. Astfel, vei putea ajusta intensitatea caldurii in functie de tipul parului tau. De exemplu, daca ai un par cu firul gros si aspru, vei avea nevoie de o temperatura mai ridicata pentru a obtine coafura dorita. Daca parul tau este mai fin, o temperatura mai scazuta va fi suficienta.

Speram ca informatiile din paragrafele de mai sus sa iti fie de ajutor in alegerea unei perii rotative potrivite pentru nevoile tale. Pentru a-ti usura munca si a te scuti de a pierde cateva ore bune cautand peria perfecta, te sfatuim sa optezi pentru unul dintre urmatoarele 5 modele:

1. Perie rotativa Rowenta Brush Activ’ Nano Smart CF9421D0, 800 W, Ionizare, Roz/Alb

Caracteristici:

Tipologie: Perie rotativa cu aer cald

Putere (W): 800

Functie ionica

Invelis ceramic

Trepte de viteza: 2

Nivele de caldura: 2

Accesorii: 1 perie mica (30 mm)

1 perie mare (50 mm)

2 accesorii din plastic pentru protejarea celor 2 perii

Gentuta pentru depozitare perie

Dispozitiv de agatare

Sistem de blocare a periei

Grila detasabila pentru curatarea periei

Lungime cablu 1.8 m

Alb – Roz

2. Perie rotativa Philips Dynamic Volume HP8654/00, 1000 W, Negru/Roz

Caracteristici:

Tipologie: Perie rotativa cu aer cald

Putere (W): 1000

Plăci ceramice din turmalină

Trepte de viteza: 2

Nivele de caldura: 3

Accesorii: Pentru perie rotundă de 50 mm

Perie retractabilă 30 mm

Cablu de alimentare cu articulatie de 1.8 m

Carlig de depozitare

Culoare/finisaj Negru/Roz sidefiu

3. Perie rotativa Rowenta Brush Activ’ Compact CF9110F0, 800 W, 1 viteza, Alb/Mov

Caracteristici:

Tipologie: Perie rotativa cu aer cald

Putere (W): 800

Rotire bidirectionala

Trepte de viteza: 1

Accesorii: Dispozitiv de agatare

Invelis Ceramic Tourmaline

Buton On/Off

Cablu pivotant 1.8 m

Alimentare la retea

Alb/Mov

4. Perie rotativa automata Philips StyleCare HP8668/00, 800W, Perie rotunda 50 mm, Accesoriu AirCurl, Invelis ceramic, Mov/Negru

Caracteristici:

Tipologie: Perie rotativa

Putere (W): 800

Invelis ceramic cu cheratină

Tehnologie cu ioni

Jet de aer rece

Peria termică de 50 mm

Accesoriu de ondulare automată

Concentrator

Lungime cablu:1.8

Mov/Negru

5. Perie rotativa Rowenta Activ Premium Care CF9540, 1000W, 2 trepte, 2 viteze, ionizare, 2 perii, Cashmere Keratin, Roz

Caracteristici:

Tipologie: Perie rotativa cu aer cald

Putere (W): 1000

Rotire bidirectionala

Generator de ioni

Trepte de viteza: 2

2 tipuri de perii (cu diametrul de 4 şi 5 cm)

Dispozitiv de agatare

Invelis Cashmere Keratin

Buton On/Off

Cablu pivotant 1.8 m

Alb/Roz pal

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *