Cum alegem produsele?

Cel mai bun robot de bucatarie – 5 moduri in care il poti folosi

Aparitia robotilor de bucatarie a reprezentat una dintre cele mai moderne si utile inventii, care au facilitat enorm munca persoanelor care nu au prea mult timp sa petreaca in bucatarie. Acestia reduc enorm timpul petrecut in bucatarie, datorita functiilor multiple pe care le au de feliere, mixare, razuire sau framantare. Un robot de bucatarie prezinta numeroase moduri in care poate fi folosit si e extrem de util atunci cand vrei sa prepari ceva rapid si gustos. Iti vom dezvalui cateva modalitati prin care il poti utiliza pentru a economisi timp pretios si pentru a te bucura de alimentele preparate.

1.   Pentru stoarcere

Exista multi roboti de bucatarie multifunctionali, care pot ingloba mai multe functii intr-un singur aparat. Insa, cel mai simplu mod in care il poti folosi este pentru stoarcere. Sigur ai vrea sa te bucuri de un suc facut din fructe sau legume proaspat stoarse, chiar la tine acasa. Simplu si rapid, acesta nu numai ca te ajuta sa economisesti timp, dar este si mai sanatos. Un suc natural de portocale sau de castraveti este cu mult mai bun decat unul pe care il gasesti la magazin, ce contine multe zaharuri si E-uri. Usurinta de lucru este clara, iar principala caracteristica pe care ar trebui sa o iei in considerare este legata de beneficiile aduse pentru tine si familia ta – sanatate curata si mai mult timp liber!

  2. Pentru feliat

Sursa foto https://www.pexels.com/photo/woman-carrying-basket-of-fruits-and-vegetables-1389103

Feliatul sau tocatul vor deveni mult mai usoare folosind un astfel de robot. De asemenea, timpul pe care il petreci in bucatarie va fi mult mai limitat. Robotul care prezinta si o functie de feliat este extrem de usor de folosit si te va salva cu atat mai mult daca esti putin mai neindemanatica si bucataria nu e punctul tau forte. Asadar, multiple avantaje!

 3. Pentru amestecat si framantat

Daca esti fan cozonaci, briose sau paine, dar ti se pare prea greu sa amesteci si sa framanti aluatul, robotul de bucatarie te va ajuta din nou. Scapi de aceasta grija si nu va trebui decat sa lasi aluatul sa creasca si sa folosesti cuptorul, iar preparatul va fi gata mult mai repede. Este incredibil de util, in cazul in care nu esti un expert in ale bucatariei sau pur si simplu doresti sa iti ocupi timpul cu altceva.

4. Pentru mixare

O alta functie deosebit de utila tine de mixarea alimentelor. In cazul in care doresti sa faci maioneze, checuri sau diverse alte creme, acest robot va fi mana ta dreapta. Pe langa designul elegant, acesta dispune de multe alte accesorii care iti vor oferi rezultate perfecte. Sunt disponibile chiar si dispozitive pentru paste sau recipiente pentru inghetata, ceea ce stim deja ca se afla printre preferatele tale!

5. Pentru supe creme si smoothies

Tot un robot vine si in rezolvarea acestei probleme. Poti sa prepari cu ajutorul lui diverse supe creme sau cele mai delicioase smoothiuri, super sanatoase si satioase. Trebuie doar sa adaugi legume si fructe, putina apa sau suc natural, dupa preferinte, si e gata! Vei scapa de grija cutitelor, a tocatoarelor si a aglomeratiei din bucatarie printr-o simpla apasare de buton.

Robotii de bucatarie au devenit aproape o necesitate in zilele noastre. Te scutesc de extrem de mult timp, te ajuta sa poti petrece mai mult timp cu familia si toti cei dragi tie, iar gatitul, cu siguranta nu va mai deveni o corvoada, ci o placere!

Surse fotografii: pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *