Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Aparat de gatit cu aburi Morphy Richards Intellisteam 470006EERROM, 1600W, 8 moduri de gatit, Display, 3 compartimente, Timer, Negru

Cod: 470006EERROM

Adauga review
948.43 lei
reducere 159.43 lei (17%)
789.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Masa perfect sincronizată

 

 

 

Temporizatorul inteligent încorporat controlează gătirea din fiecare compartiment, asigurând prepararea perfectă a fiecărui fel de mâncare și terminarea procesului de gătire pentru toate felurile în același timp. Acest lucru înseamnă că nu vei mai avea problema felurilor de mâncare negătite suficient sau gătite mai mult decât trebuie. Doar setează timpul de gătire pentru fiecare compartiment și Intellisteam se ocupă de tot restul.

Temporizatoare cu presetare

 

 

 

Cele 8 temporizatoare cu opțiune de presetare ce pot fi programate pentru fiecare compartiment înlătură presupunerile legate de timpul de gătire. Fiind cu adevărat versatile, setările temporizatoarelor pot fi schimbate pentru a se plia preferințelor tale.

Funcția automată de menținere a căldurii

 

 

Pentru o mai mare ușurință și adaptabilitate, atunci când preparatele sunt gata, funcția de menținere a căldurii păstrează mâncarea caldă până la 40 de minute, pentru ca tu să o poți servi când dorești.

Mâncare sănătoasă

 

 

 

Cele 3 compartimente individuale de gătire te ajută să gătești cu ușurință toate componentele unei mese sănătoase în același timp. Design-ul orizontal nu numai conservă nutrienții și savoarea, ci și contribuie la evitarea contaminării între compartimente. Cartea de instrucțiuni conține rețete care te pot inspira, fiind o introducere în universul de posibilități oferit de Intellisteam.

Compatibil cu mașina de spălat vase

 

 

 

Accesoriile interioare sunt realizate din plastic fără BPA și sunt compatibile cu mașina de spălat vase, la fel ca și compartimentele de gătire. Acest lucru facilitează procesul de gătire, scutindu-te de grija curățării acestora.

Ușor de depozitat

 

 

 

Aici, la Morphy Richards, știm că de obicei spațiul din dulapurile de bucătărie este limitat. Astfel, Intellisteam vine cu o soluție ușoară de depozitare: toate accesoriile sunt depozitate în interiorul bolului, iar cablul și ștecherul sunt depozitate sub aparat, astfel că totul este compact și ocupă un spațiu redus.

Umplere ușoară și alarmă de fierbere uscată

 

 

 

Intellisteam este conceput luând în considerare o utilizare cât mai ușoară. Dacă este necesar să adaugi apă în timpul gătirii, orificiul extern asigură o umplere ușoară fără a fi necesară întreruperea programului de gătire. Ca măsură de siguranță, aparatul este prevăzut cu o alarmă care se activează atunci când nivelul de apă este scăzut și asigură oprirea aparatului, în caz de orice eventualitate.

Informatii
Brand: Morphy Richards
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Putere(W): 1600
Capacitate: 6.8 L
Caracteristici:
8 moduri de gătit
Funcție de păstrare la cald
Temporizator
3 compartimente de gătit.
Cronometru
Display LCD
Recipient colectare lichid
Tavă de reținere a resturilor
Orificiu extern pentru umplerea cu apă
Alarmă pentru nivel scăzut de apă
Culoare: Negru
Altele: Depozitare cablu

Dimensiuni
Latime neta: 40 cm
Adancime neta: 35 cm
Inaltime neta: 30 cm
Greutate neta: 5.95 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL