Categorii de produse

Telemetru cu laser Bosch Professional GLM 40, 635 nm, Domeniu de măsurare 0.15 – 120 m, Deconectare automată, 0601072900

Cod: 0601072900


Detalii produs

 

 

 

 

 

 

 

În România, Grupul Bosch este prezent cu cinci entități în diferite locații din țară. Sediul central al companiei este situat în Bucureşti, unde Bosch are şi un birou de vânzări. Tot în capitală se află și o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor. În Cluj, Bosch operează un centru de cercetare şi dezvoltare şi o unitate de producţie pentru tehnologie auto. O unitate de producţie de tehnică liniară şi una de tehnologie auto se află în Blaj. De asemenea, compania are un centru de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara.

Bosch în România face parte din Grupul Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viaţă.”

Caracteristici

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

General
Tip: Telemtru laser
Rol: Masurare distante
Sistem masurare: m/cm, ft/inch
Sistem indicare: Laser
Sistem afisare: Afisaj

Functii speciale
Altele:
Deconectare automată: 5 min.
Număr valori memorate: 10
Protecţie împotriva prafului şi a stropilor de apă IP 54

Afisaj
Timp afisare:
< 0,5 s
max. 4 s

Specificatii tehnice
Precizie: ± 1,5 mm
Domeniu masurare [m]: 0,15 – 40,00
Tip dioda laser linie: 635 nm, < 1 mW
Clasa laser: 2
Baterii alimentare: 2 x 1,5 V LR03 (AAA)

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate