Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Aragaz Hansa FCCW56216, Cuptor electric, Plita vitroceramica, 8 functii, Timer, Grill, 50x60 cm, Alb

Cod: FCCW56216

Adauga review
1,599.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

CAPACITATE XXL PENTRU 50 CM

 

Cuptorul de 50 cm dispune de un spaţiu de gătit cu capacitatea de până la 66 de litri, permiţând prepararea alimentelor voluminoase şi mai multor tipuri de preparate simultan.

COOLDOOR3

 

Prin instalarea sticlei reflexive în interiorul uşii cu geam triplu-stratificat, am redus considerabil creşterea temperaturii uşii în timpul procesului de preparare. Astfel, bucătăria devine un loc mai sigur pentru întreaga familie.

PREÎNCĂLZIRE RAPIDĂ

 

Puteţi utiliza această funcţie pentru a atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil. Cuptorul este încălzit la o temperatură de până la 150 °C în decurs de 4 minute; cu 20% mai rapid decât în cazul timpului de încălzire standard. Acum puteţi economisi timp, fără a mai trebui să aşteptaţi atingerea temperaturii corespunzătoare în interiorul cuptorului, gătitul fiind mai rapid.

STEAM CLEANING

Datorită structurii deosebit de netede a smalţului, curăţarea se realizează rapid, uşor şi eficient. Nu trebuie decât să turnaţi o jumătate de litru de apă în tava pentru copt, să o introduceţi în cuptor, să setaţi temperatura la 50 °C în modul convenţional şi durata la 30 de minute. Alternativ, turnaţi apa şi activaţi de pe afişaj funcţia de curăţare. Odată ce aburul a pătruns în interiorul reziduurilor de pe pereţii cuptorului şi le-a înmuiat, le puteţi şterge cu o lavetă umedă sau cu un burete pentru a obţine o suprafaţă strălucitoare, fără urme de murdărie.

CLASA DE EFICIENŢĂ ENERGETICĂ A

 

Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienţă energetică A. Aceasta presupune un consum de energie electrică mai redus.

ŞINE LATERALE

Rafturile de ghidare din inox asigură fixarea sigură în cuptor a tăvii pentru copt şi tragerea uşoară a acesteia pentru a introduce sau scoate alimente. Rafturile sunt demontabile şi pot fi spălate în maşina de spălat vase.

DECONGELARE

 

Această funcţie este ideală pentru decongelarea unei varietăţi mari de alimente, inclusiv: carne, peşte, pâine şi prăjituri. Datorită acestei funcţii utile, nu veţi mai uita niciodată să decongelaţi preparatele pentru cină.

REŢETE PE UŞĂ

Reţetele din interiorul uşii cuptorului reprezintă un ghid practic poziţionat comod – acestea conţin informaţii privind tipul de preparat, temperatura, nivelul şi durata de coacere.

SERTAR PE GHIDAJE CU ROLE

 

Sertarul din partea inferioară a cuptorului este montat pe role uşor de deplasat, acesta fiind un loc ideal pentru depozitarea vaselor, oalelor şi cratiţelor.

SISTEM DE CURĂŢARE UŞOARĂ A UŞII

Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.

INDICATOR DE CĂLDURĂ REZIDUALĂ

 

Indicatorul de căldură reziduală vă avertizează dacă zona de încălzire este încă fierbinte chiar dacă a fost dezactivată. Această funcţie vă permite să gătiţi în siguranţă şi să preveniţi accidentele.

PROGRAMATOR TA

 

Temporizatoarele vă permit să presetaţi după cum doriţi orele de finalizare şi de încălzire. Cele trei butoane de comandă permit utilizarea cu uşurinţă a programatorului.

ILUMINARE STANDARD

 

Lumina din partea posterioară a cuptorului asigură o vizualizare clară a preparatului din interiorul acestuia.

ÎNCĂLZIRE ASISTATĂ DE VENTILATOR

 

Ventilatoarele facilitează distribuţia uniformă a căldurii în jurul alimentelor, eliminând zonele reci din interiorul cuptorului. Astfel, prepararea este mai uniformă, mai rapidă şi se poate realiza la o temperatură mai scăzută decât în cazul unui cuptor convenţional.

TAVĂ PENTRU COPT PROCOOK

 

Structura hexagonală a tăvii procook, dezvoltată de Hansa, vă permite să preparaţi alimente mai sănătoase şi mai gustoase. Utilizând un finisaj perforat în formă de fagure special al suprafeţei, realizat din email antiaderent, carnea şi celelalte alimente nu aderă la suprafaţa tăvii şi nici nu stau pe un pat de grăsime în timpul preparării.

TĂVI ANTIADERENTE

 

Oferim soluţii nanotehnologice utile pentru cuptoarele noastre. Suprafaţa emailată hidrofobă specială a tăvii previne aderarea grăsimilor şi murdăriei, aceasta fiind astfel uşor de curăţat şi întreţinut.

Informatii
Brand: Hansa
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Capacitate (l): 65
Alimentare plita/cuptor: Electric/Electric
Programator electronic: Programator Ta
Grill: Electric
Rotisare: Convectie aer fierbinte
Functii cuptor: 8 funcţii de încălzire a cuptorului
Convecţie
Preîncălzire rapidă
Supergrill
Decongelare
Cavitate cuptor: Interior emailat uşor de curăţat

Echipament
Usa: Uşă cu strat triplu de sticlă
Reţete pe uşi
Numar arzatoare: 4
Zone de incalzire plita: Zonă de încălzire HiLight simplă, cu diametrul de 14,5 cm (1,2 kW)
Zonă de încălzire HiLight simplă, cu diametrul de 14,5 cm (1,2 kW)
Zonă de încălzire HiLight dublă, cu diametrul de 12/18 cm (0,8/1,7 kW)
Zonă de încălzire HiLight extensibilă, cu diametrul de 14/14 x 25 cm (1,1/2,0 kW)
Tava: Da
Gratar cromat: Da
Sertar inferior vase: Sertar pe ghidaje cu roţi

Specificatii tehnice
Putere grill: 2000 W
Alte informatii: Butoane de comandă retractabile
Încălzitor superior 900 W
Încălzitor inferior 1100 W
Dimensiuni (cm): 50X60
Culoare: Alb

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

Dimensiuni
Latime neta: 50 cm
Adancime neta: 60 cm
Inaltime neta: 85 cm

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL